satılık golden retriever yavru köpekleri

satılık golden retriever yavru köpekleri

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Golden retriever köpek Güzelbahçe Golden retriever Sahibinden 1 TL Golden retriever Çelebi Mah. Golden retriever 1 TL Çelebi Mah.
Golden retriever yavrularımız 2 aylık olup aşıları yapılmıştır. aşı karne pasaportu ile ücretli sahiplendirilecektir. İzmir elden teslim imkanı ile bebeklerimizi görebilirsiniz.

Golden Retriever Kökeni :

Golden Retriever ( Sarı Golden ) tarihin en ünlü ve en iyi belgelenmiş köpek türlerinden biridir. 1800'lerde İngiltere'de hafif getir götür işleri ve uzun mesafelerde soğuk suda yüzme eylemi için yetiştirilmiştir. Amerika'ya 1900'lü yıllarda getirilmiş ve ayrı bir ırk olarak 1912 yılında adlandırılmışlardır. Daha sonra av, gösteri ve populer ev köpeği olarak kendisini göstermiştir. Ünlü Goldenlara Gerald Ford'un Liberty adlı; Dean Koortz'un onun perspektifinden kitap yazdığı köpeği örnek olarak gösterilebilir.

Golden Retriever Egzersiz İhtiyacı :

Ailenin egzersiz düzenine uyum sağlayabilecekleri gibi ortalamanın üstünde egzersiz ihtiyaçları vardır. İnsan ilgisine ihtiyaçları olan ırklardır. Alma-getirme ve aktivite oyunları yada itaat dersleri yapmalıdır. Gece yada sabahları daha aktif olurlar.

Golden Retriever Tüy Yapısı :

Altın rengi ve kremin bir çok çeşidi olmak üzere iki katman tüyü vardır. Rengi kırmızı olmamalıdır. Dış katman pürüzsüz, dalgalı ve su geçirmeyen yapıya, iç katman ise kalın, yumuşak ve yine su geçirmeyen yapıya sahiptir. Kuyruk ve bacaklardaki tüyler daha uzundur. Çok fazla tüy dökerler.

Golden Retriever Karakter Yapısı :

Asil, kendine güvenen, hassas, akıllı kolay uyum sağlayan bir ırktır. Dünyanın en bilinen köpek cinslerinden biridir ve iyi birer arkadaş olurlar. Karakterlerinin güçlü oluşuyla, ava olan uyumlarıyla, yapısal güçleri ile dünya çapında bilinirler. Çok sık havlama davranışı göstermezler bu yüzden bekçi köpeği olmaları zordur.

Golden Retriever Bakımı :

Haftada en az iki kere olmak üzere fırça yada tarak ile düzenli taranmalıdır. Kulakları temiz tutulmalıdır. Dışarıda yaşaması uygun değildir. Gereğinden fazla zaman yalnız bırakıldıklarında mutsuz olurlar. Cilt alerjisi problemleri olabilir ve bu durumda veteriner tarafından muaeyene edilmeliler. 10-12 sene arasında ömürleri vardır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4502478
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • satılık beagle yavruları izmir

    Beagle yavrularımız 2 aylık olup aşıları yapılmıştır. aşı karne pasaportu ile üc ...

  • satılık pekinez yavruları izmir

    Pekinez yavrularımız 2 aylık olup aşıları yapılmış olup, aşı pasaport karnesi il ...

  • SAHİBİNDEN FRENCH BULLDOG YAVRULAR

    FRENCH BULLDOG YAVRULARIMIZ SÜTTEN KESİLMİŞTİR GUNU GELEN AŞILARI YAPILMIŞ SAĞL ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.