satılık pekinez yavruları izmir

satılık pekinez yavruları izmir

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
köpek ilanlari Çelebi Mah. Dişi ve Erkek Sahibinden Çelebi Mah. Pekinez 1 TL Çelebi Mah. Pekinez Dişi ve Erkek köpek
Pekinez yavrularımız 2 aylık olup aşıları yapılmış olup, aşı pasaport karnesi ile ücretli sahiplendirilecektir. İzmir elden teslim imkanı ile diğer illerimize anlaşmalı otobüs firmalarımız ile gönderim sağlanır.

Pekinez cinsi köpek Süs Köpekleri kategorisinde içersinde yer alan bir ırktır.Sevimli küçük olması nedeniyle özellikle bayanlar tarafından çok sık tercih edilen bir ırk olma özelliği taşımaktadır.Pekinez köpek ırkının özellikleri hakkında konumuzda detaylı bilgi vereceğiz.

Pekinez yavrusu seçerken özellikle safkan olmasına özen göstermelisiniz.Ayrıca sağlık ve ırk bakımından garantili bir köpek her zaman için avantajdır.Pekinezler genetik hastalıklar açısından çok fazla yatkın olan bir köpek ırkıdır.Bunu düşünerek anne babasının ne tür rahatsızlığı vardı yada varmıydı? öğrenilip ona göre alınması gereklidir.Yavru Pekinez yavrusu alırken anne sütünden erken ayırmamaya özen gösterilmesi gerekir.Yavrunun iç dış parazit ilaçları alıp alınmadığı öğrenilmeli ve aşısı olana kadar üşümeyeceği bir alanda bulundurulmalıdır.

Pekinez Özellikleri sebebinle tuvalet eğitimleri oldukça zordur.Sabır bu işin temel kurallarından biridir aksi halde başarı olanı oldukça düşüktür.Şiddet ve sert davranışalar köpeği daha çok ürkütecek ve istenilen tuvalet eğitimini alamamasına neden olacaktır.Köpeğin istenildiği yere tuvalet yapması ödüllenerek yapılmalı bu sayede daha başarılı olunacaktır.

Pekinez Özellikleri bakımından bu köpek cinsi kendini tehlikeye atacak kadar gözüpek köpek cinsidir.Sahibine karşı aşırı sevgi içinde olan bir köpektir.Fakat yabancılara karşı oldukça mesafelidir.Çok inatçı olan bu köpek cinsi bazı zaman sahibine dediklerini yaptırmak ister.Bazen yemek yemediği olur ve inat eder.Çok fazla yemek yediğinde rahatlıkla şişmanlayabilir.Pekinez Çok Havlar mı? Evet Çok fazla havlayan bir köpek olduğu için çok dikkat edilmesi gerekir çünkü komşular tarafından sorun yaşanabilir.Çocuklu aileler açısından pek tavsiye edilmeyen köpek cinsidir.Çok fazla kıskançtır.

Pekinez boy ve kilosu Yükseklik Erkekde 30 cm

Yükseklik Dişide 30 cm

Kilo Erkekde 3,6 – 4,5 Kg

Kilo Dişide 3,6 – 4,5 Kg arasındadır.

Pekinez Bakımı biraz zordur.Oldukça tüylü bir köpek cinsindir.Tüy bakımına özen gösterilerek hareket edilmesi gerekmektedir.Tüy dökme durumu orta derecelerdedir.Tüylerini kısaltmak köpek ve ev için cok daha uygundur.Özellikle gözlerine düşmekte olan tüyler köpeği çok rahatsız edebilir.Egzersiz yapma ihtiyacı hisseden bir köpek cinsi değildir.Arada bir küçük oyunlar oynanabilir.

Pekinez köpeği birçok hastalığa yakalanma riski olan köpektir.İlk sırayı patella çıkığı almaktadır.Bu rahatsızlık küçük köpek ırkları arasında en fazla görülen bir rahatsızlıktır.Hastalığın tedavisi hastalığı ne kadar kısa sürede öğrenip öğrenmediğiniz bir kriterden.Bazı hastalıklarda hızlı öğrenme tedaviyi kolaylaştırır.İleri derecede patella çıkığı olması durumunda cerrahi müdahale edilmektedir.Köpeğin kilosuna çok dikkat edilmesi gerekiyor Pekinezler çok şişmanlarsa horlama problemide artar.Pekinez köpeğinin hastalıkları arasında bunlara ek hastalık olarak katarakt, testislerin tam olarak aşağı inmemesi olan kriptorşidizm, göz kapağı içerisine doğru kirpik büyümesi hastalığı olan ektopik cilia, göz kapağının içe batması, göz kuruluğu, mitral kapak hastalığı, mesane taşı, retina hastalıkları ve intervertebral disk hastalığı verilebilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4502476
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • SAHİBİNDEN FRENCH BULLDOG YAVRULAR

    FRENCH BULLDOG YAVRULARIMIZ SÜTTEN KESİLMİŞTİR GUNU GELEN AŞILARI YAPILMIŞ SAĞL ...

  • satılık french bulldog yavruları izmir

    French bulldog yavrularımız 2 aylık olup aşıları yapılmıştır. Aşı sağlık karnele ...

  • BEBEK YÜZ GOLDEN RETRIEWER YAVRULARIMIZ ANKARA PET SHOP TA

    Teslimata hazır diğer köpek ırklarımız scottish fold britısh shorthaır egzotig s ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.