satılık golden retriever yavruları izmir

satılık golden retriever yavruları izmir

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Çelebi Mah. köpek fiyatları Golden retriever yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. Dişi ve Erkek Sahibinden Çelebi Mah. Çelebi Mah. Golden retriever ilanları
Golden Retriever köpekler Türkiye’de en fazla beslenen köpek ırklarından bir tanesidir.Kendisi bir av köpeğidir.Bu konumuzda sizlere Golden Retriever özellikleri, bakımı, ve nasıl bir köpektir? sorularının cevaplarını vereceğiz.İnsanların Golden diye sadece tanımladığı Golden Retriever köpekler oldukça sevgi içinde olan bir köpektir.Zeki olması nedeniyle ve eğitime yakınlığı nedeniyle çok kolay eğitilebilmektedirler bunun içinde zaten çok fazla tercih edilir.Çok tatlı olması nedeniyle kızların çok sevdiği bir ırktır.Ailesine itaat eden süper bir aile köpeğidir desek daha doğru olur.Diğer köpeklerle arası oldukça iyidir.Golden cinsi köpek zaten koruma köpeği olarak alınmaması gerekir.Çünkü Köpeklerin içgüdüsel korumaları dışında herhangi bir koruma görevi yapmaz.Saldırganlık durumları yoktur fakat yabancı kişiler geldiğinde havlayarak tepki gösterebilirler.Ortalama 10-12 yıl kadar yaşarlar.

Bu Tip köpeğin söz dinleme alışkanlıkları sizi şaşırtabilir.Gerçektende söz dinleme konusunda efsane olmuş bir ırktır.Her zaman mutlu bir dost olarak yanınızda durmaktadır.

Golden Retriever köpekler yarışmalarda büyük başarılar kazanan bir ırktır.Çok hareketli olması ve komutları çok kolay kapması nedeniyle her yarışmada hemen hemen başarılı olurlar.İz sürme ve avı getirme sadece bu köpeğin özelliklerinden birkaçıdır.Tıpkı Labrador gibi Goldenlerde yüzme konusunda oldukça heveslilerdir ve yüzmek isterler.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4501100
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • beagle satılık yavruları izmir

    Beagle herkesi seven, nazik, tatlı, hayat dolu ve meraklı bir köpektir. Mutluluk ...

  • boxer satılık yavruları izmir

    Boxer'ın vücudu kompakt ve güçlüdür. Parlak ve sıkı kürkü beyaz lekelerleBox ...

  • amerikan coccer yavruları izmir

    Orta boy bir ırk olan Amerikan Cocker Spaniel ülkemizde ve dünyada çok fazla ter ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.