amerikan coccer yavruları izmir

amerikan coccer yavruları izmir

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Dişi köpek Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek ilanı yaş 0-3 Aylık köpek Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek ilanları American coccer Daha önce hayvan bakanlara
Orta boy bir ırk olan Amerikan Cocker Spaniel ülkemizde ve dünyada çok fazla tercih edilen bir ırktır. Sahibine oldukça itaatkar olan bu köpek, aynı zamanda çok zekidir. Uzun kulakları, siyah, kahverengi ya da sarı renkleri vardır ve çok cana yakın köpeklerdir. Sevimlilikleri ile çocukların da ilgisini çeken Amerikan Cocker Spaniel, diğer hayvanlarla ve insanlarla da oldukça iyi anlaşır. Eğitim konusunda özenli davranılması gereken bu tür, şımarabilir. Bu nedenle dikkat edilmesi gereken eğitim süreci ısrarlı olmaktadır.

Amerikan Cocker Spaniel bakımı özen ister. Ayda bir kez yıkanması gerekmektedir. Her yiyeceği ve mamayı yiyemeyen bu cins, düzenli olarak egzersiz için yürüyüşe çıkarılmalıdır. Bazı köpekler, kendi kendilerine tuvalet ihtiyacı ve gezme ihtiyacını karşılayıp eve geri dönerler. Ancak insan canlısı olma özellikleri nedeniyle kolayca kandırılıp kaçırılabilirler. Apartman yaşantısı için uygun olan ürünlerdir. Bu nedenle bir çok kişinin köpek beslemek için tercih ettikleri bir ırk olmuşlardır. Mutlaka tıraş edilmesi gereken bir cins olan bu köpek, size çok iyi bir yoldaş olacaktır.

Beslenme konusunda alerji riskinin en yüksek olduğu köpek cinslerindedir. Sebzeli yiyecekler yemek olarak verilmelidir ve kulaklı hassas olduğu için baharatlı besinler ve tatlı kesinlikle verilmemelidir. Küçük boyutlu bir evde bile kolayca beslenebilen bu tür, deri hastalıkları konusunda hassastır. Oyunu çok seven bu köpekler, kaliteli mamalarla beslendikleri sürece bir sorun yaşanmamaktadır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4501097
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • french bulldog yavruları izmir

    French Bulldoglar 1800’lerde Fransa’da farklı çaprazlamalarla üretilmiş bir ırkt ...

  • guncel resimler french bulldog yavrular izmir

    safkan french bulldog yavrular resimler günceldir kesinlikle temsili değildir ya ...

  • SİBİRYA KURDU ARIYORUM YAVRU UYGUN BI FIYATA

    Izmirde yasıyorum yaşım 18 ve yavru sibirya kurdu beslemek istiyorum imkânlarım ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.