satılık french bulldog yavruları izmir

satılık french bulldog yavruları izmir

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
French bulldog Dişi ve Erkek köpek Çelebi Mah. köpek ilanları French bulldog 1 TL Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek fiyatları
French bulldog yavrularımız 2 aylık olup aşıları yapılmıştır. Aşı sağlık karneleri pasaportları ile ücretli sahiplendirilecektirler. İzmir elden teslim imkanı ve diğer illeri anlaşmalı firmalarımız ile gönderim sağlanır.

Fransız Bulldog Genel Özellikleri;

Fransız Bulldog’ların kulak yapıları oldukça iri, kafa yapısı kare biçimindedir. Ufak denilebilecek kemik yapısına sahip olan bu köpeklerin omuzları küçük bir köpekte olması gereken gibidir. Tüyleri kısa ve genellikle beyaz veya sarı renktedir. Fransız Bulldog‘lar bir çok köpek gibi oyun severdir. Farklı ırktan köpekler ile anlaşmakta sıkıntı çekerler. Bunun sebebi sahiplerini çevredeki diğer ırklardan ve hayvanlardan kıskanmalarıdır. Çocuklarla pek anlaştıkları görülmemiştir. Fransız Bulldog’lar ne sıcak ne soğuk seven köpeklerdendir. Hatta aşırı sıcak havalar onlarda sağlık sorunlarına yol açabilir. Sıcak hava sevmedikleri için sıcak havalarda egzersiz yaptırılması pek uygun olmadığı gibi bu durum kalp krizi geçirmelerine yol açabilir. Ortalama yaşam süreleri diğer köpeklere benzer olacak şekilde 10 ila 12 yıl arasıdır. Erkekler ve dişilerde kilo aralığı ortalama 9 ila 13 kg.’dır.Fransız Bulldog Bakımı Nasıl Yapılır?

Fransız Bulldog’ların bakımı oldukça kolaydır. Tüyleri kısa olduğu için haftada bir kere fırçalamanız yeterli olacaktır. Bunun dışında belli aralıklarda çok sıcak veya çok soğuk olmayacak şekilde su ile yıkanabilirler. Sıcak su onları rahatsız edecektir.

Fransız Bulldog Nasıl Beslenmelidir?

Fransız Bulldog‘lar aşırı hassas mide yapısına sahip olduğundan, onları beslerken fazlaca dikkatli olmak gerekmektedir. Sürekli aynı besinler verilmesi bu cins köpeklerde hastalıklara veya alerjiye neden olabilir. Hassas mideleri olduğu için onların vücut yapısına uygun mamalar verilmelidir. Ancak bu mamalar yılda ortalama 3-4 kez değiştirilmelidir. Bol su seven bu köpekler için su verilen kabın sürekli temiz tutulması gerekmektedir.

Fransız Bulldog Evde Beslenir mi?

Fransız Bulldog evde beslenebilir ancak küçük çocuklarla pek anlaşamaz. Küçük çocuklu evlerde sorunlar oluşmasına sebep olabilir. Ev ortamında besleyecekseniz evin içerisinde 3-4 ayrı noktada su bulundurmanız önerilir. Ev içi sıcaklığın çok yükseltilmemesi gerekmektedir. Çünkü bu köpekler aşırı sıcak ortamlardan hoşlanmazlar.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4502474
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • BEBEK YÜZ GOLDEN RETRIEWER YAVRULARIMIZ ANKARA PET SHOP TA

    Teslimata hazır diğer köpek ırklarımız scottish fold britısh shorthaır egzotig s ...

  • KAR BEYAZ MALTESE TERRİER YAVRULARIMIZ ANKARA PET SHOP TA

    ANKARA PET SHOP HOŞDERE CADDESİ 90/C Y. AYRANCI CANKAYA ANKARA PET SHOP TEL 441 ...

  • TEA CUP YORSHİRE TERRİER YAVRULARIMIZ ANKARA PET SHOP TA

    YORSHİRE TERRİER YAVRULARIMIZ GELDİ ANKARA PET SHOP HOŞDERE CADDESİNDE ADRES HO ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.