french bulldog satılık yavruları

french bulldog satılık yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Çelebi Mah. French bulldog ilanları Çelebi Mah. köpek ilanı ver Dişi Sahibinden Çelebi Mah. French bulldog Daha önce hayvan bakanlara
2 aylık dişi french bulldog yavrularımızın ilk aşıları yapılmış olup aşı karnesi ile ücretli sahiplendirilecektir. İzmir elden teslim imkanı ile veya diğer illere anlaşmalı firmalarımızla gönderim sağlanır.

Fransız Bulldog literatürdeki ismi ile FRENCH BULLDOG, Bulldog familyasında olduğu gibi, basık burun ve basık baş yapısına sahip bir ırk olup, vücudu komple kaslı bir yapıya sahiptir. Bu kas yapısından dolayı da canı kolay kolay yanmayan bir ırktır. Fransız Bulldog ırkı 7 Kg ile 12 Kg. arasında değişebilmektedir. Fransız Bulldog kısa tüylü olmasından dolayı ev ortamında ve bahçe ortamında son derece beslenmesi uygun bir süs köpeğidir. Fransız Bulldog soğuk kış iklimini ve sıcak yaz iklimini çok fazla sevmez, daha çok ilkbahar ve sonbahar dönemlerinin köpeğidir.French Bulldog ırkı tabiri caiz ise renk cümbüşü gibi olup, ülkemizde bilinen beyaz fransız bulldog, siyah Fransız Bulldog ve beyaz üzerine siyah paftalı Fransız bulldoglar bilinmektedir. Fransız Bulldog ırkında kafa yapısında bulunan beyaz akıtma her zaman tercih nedeni olmuş durumdadır. Fransız Bulldog ırkının renk skalasının çok fazla olmasından dolayı, Avrupa da son derece popülaritesi yüksek bir ırktır. Özellikle Avrupa' da bu ırk ile sürekli olarak yeni eşleştirmeler yapılmak suretiyle yeni yeni renkler elde edilmektedir. Fransız Bulldog sülalesinde Mavi Fransız Bulldog (Blue French Bulldog) şu an için renginden dolayı son derece önemli ve fiyatı da bir o kadar yüksek durumdadır. Fransız Bulldog Yavruları : Bulldog familyasında olduğu gibi, basık burun ve basık baş yapısına sahip bir ırk olup, vücudu komple kaslı bir yapıya sahiptir. Bu kas yapısından dolayı da canı kolay kolay yanmayan bir ırktır. Fransız Bulldog ırkı 7 Kg ile 12 Kg. arasında değişebilmektedir. Fransız Bulldog kısa tüylü olmasından dolayı ev ortamında ve bahçe ortamında son derece beslenmesi uygun bir süs köpeğidir. Fransız Bulldog soğuk kış iklimini ve sıcak yaz iklimini çok fazla sevmez, daha çok ilkbahar ve sonbahar dönemlerinin köpeğidir.

Fransız Bulldog ırkı tabiri caiz ise renk cümbüşü gibi olup, ülkemizde bilinen beyaz fransız bulldog, sizyah fransız bulldog ve beyaz üzerine siyah paftalı Fransız bulldoglar yoğun olarak görünmektedir. Fransız Bulldog ırkında kada yapısında bulunan beyaz akıtma her zaman tercih nedeni olmuş durumdadır. Fransız Bulldog ırkının renk skalasının çok fazla olmasından dolayı, Avrupa da son derece popülaritesi yüksek bir ırktır. Özellikle Avrupa' da bu ırk ile sürekli olarak yeni eşleştirmeler yapılmak suretiyle yeni yeni renkler elde edilmektedir. Fransız Bulldog sülalesinde Mavi Fransız Bulldog (Blue French Bulldog) şu an için renginden dolayı son derece önemli ve fiyatı da bir o kadar yüksek durumdadır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4500891
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • Beyaz Pomeranian yavruları

    Bunlar çay fincanı beyaz Pomeranian yavruları. Onlar çok küçük ve minyonlar. Sad ...

  • sevimli french bulldog bebeklerimiz

    fransız bulldog yavrularımız ömür boyu safkan ırk garantilidir gunu gelen uygula ...

  • PEKİNES YAVRULARI

    PEKİNES YAVRULARI ANNE ALTINDAN 0553 601 7554 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.