beagle satılık yavruları

beagle satılık yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Beagle Dişi ve Erkek köpek Beagle Dişi ve Erkek Çelebi Mah. Beagle Aileye uygun Aşılı Beagle
Beagle iyi bir ev arkadaşıdır. Hayat dolu, enerjik ve hiperaktif olduğundan, yaşlı ve tembellerin tercih etmemesi gereken bir ırktır. Soğukla arası çok hoş olmayan Beagle iz sürme konusunda çok iyidir.Eğer başka pet ya da köpekle yaşayacaksa genç yaşta sosyalleştirilmeliler. Yabancılara olduğu gibi köpeklere ve çocuklara arkadaş canlısı olurlar. İnsanlarla ve hayvanlarla iyi arkadaşlık kurar; özellikle diğer av köpekleriyle. Genelde mutlu bir halleri vardır ve kuyrukları neşe ile sallanır. Av köpeklerinin omuzları 33-41 cm civarındadır ve 9-11 kg arası ağırlıkları vardır. Kare ağızları, yuvarlak kulakları, hafif kıvrımlı tatlı kuyrukları ve yuvarlak ayakları vardır.Bağımsız bir yapıları olmalarına rağmen ev hayatına uygun hayvanlardır. Doğaları gereği inatçılardır ve itaat derslerinde daha iyi öğrenirler. Eğitildiklerinde uygun davranmaya hevesli olurlar ve mutlu etmek isterler. Ancak bazı muziplikleri olabilir.

Her hafta fırçalanmalı ve kulakları düzenli temizlenmelidir. Islak bir bez parçası ile silinmelidir. Genelde çok sağlıklı olmakla birlikte kalça displezyası yada omurlar ile ilgili sorunları olabilir. 12-15 yıl arasında ömürleri olur ve 3-14 yavru bir seferde doğar.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Diğer hayvanlarla uyumlu

  • #4500528
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • safkan ırk garantili fransız bulldog yavrular

    izmir,de mükemmel guzellikte erkek ve dişi fransız bulldog yavrular 0553.0827380 ...

  • evde kucuk cocuhum olduhu icin kopehime yeni aile istiyorum

    p7 aylik butun asilari tmm ic dis parazit asimizda yeni yaptirdik karnemiz var b ...

  • satılık pomerean boo

    pomerean boo cinsi kopehimi satmak istiyorum ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.