satılık amerikan cocker dişi

satılık amerikan cocker dişi

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
American coccer yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek ilanları köpek ilanlari Çelebi Mah. American coccer köpek Güzelbahçe
2 aylık dişi amerikan cocker yavrularımız, aşı karneleri ile ücretli sahiplendirilecektir. Daha fazla bilgi için telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

AMERİKAN COCKER ÖZELLİKLERİ VE BAKIMI

Ava karşı oldukça iyidir ve çok dayanıklı bir ırktır.Neşesinden hiçbir zaman taviz vermez ve çok tatlıdır aynı zamanda birazda hassas yapıdadır.Çocuklarla arası son derece iyidir.Diğer insanlarla arası genelde iyi olmasına rağmen iyi bir eğitim alması gerekir aksi halde söz dinlememe huyu vardır ve kendi bildiğini yapmak ister.Kuyruğunu sallamak onun dahada sevecen olduğunu göstermektedir.Akıllı bir köpektir.Diğer köpeklerle beraber yaşayacaksa yada eğitilecekse dikkatli olunmalı çünkü diğer köpeklerin havlaması onu rahatsız edecek bir unsurdur.Eğitimde ciddi olunması ve değişik davranışlar yapmaması gerekir.Böyle bir durumda sinirli bir hal alması kaçınılmaz olur.

Amerikan Cocker Spaniel cinsi köpeklerin kökeni Amerika’dır. İlk zamanlar kuş avlamak için kullanılan bu köpeklere bu yüzden Cocker isminin verildiği sanılıyor. Cocker, çulluk olarak bilinen woodcock isimli bir kuştur. Zamanla bu tür avcılık özelliklerini terketmişler ve çeşitli gösterilerde kullanılmaya başlanmıştır.Uzun ve sık tüyleri olan Amerikan Cocker Spaniel cinsi köpeklerin tüyleri çeşitli renklerdedir. Siyah, lekeli bej, beyaz üzerinde siyah veya kızıl renkleri var.Kafaları dikkat çekicidir. Çeneleri derin, kulakları oldukça uzundur. Dudakları alt kısmı tümüyle kapatacak gibidir. Dişleri cok güçlüdür. Rengi siyah olanlarda burun kısmı da siyahtır, diğer renklerde ise burun genelde kahverengidir.Ön bacakları uzun ve kaslıdır, görünüşü kemiklidir. Arka bacaklar ise ön bacaklardan bağımsız gibi bir görünüş sergiler. Kuyrukları sürekli hareket halindedir.Avcılıkta oldukça dayanıklı ve beceriklidir. Görünüşleri her ne kadar uysal ve sakin olsa da ava çıktıkları zaman oldukça dayanıklı ve cesur davranır.Her zaman neşeli tavırlar segileyen bu köpekler çocuklarla da çok iyi geçinir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

  • #4500376
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • özel fransız nulldog yavrular izmir

    çok şirin frech bulldog yavrular resimler yavrulara aittir video ve daha fazla r ...

  • satılık alman kurdu dişi yavru

    2 aylık dişi alman kurdu yavrumuz sağlık ırk garantili olup ücretli sahiplendiri ...

  • satılık french fransız bulldog yavruları

    2 aylık sağlık ırk garantili French bulldog ( Fransız bulldog ) yavrularımız, üc ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.