satılık french fransız bulldog yavruları

satılık french fransız bulldog yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
French bulldog 1 TL Çelebi Mah. Çelebi Mah. French bulldog ilanları French bulldog yaş 0-3 Aylık Dişi ve Erkek köpek Çelebi Mah.
2 aylık sağlık ırk garantili French bulldog ( Fransız bulldog ) yavrularımız, ücretli sahiplendirilecektir. Daha fazla bilgi için telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

French bulldog özellikleri :

Irk Boyutu : Orta Boy

Yükseklik : Erkek 23 – 30 cm Dişi 23 – 30 cm

Ağırlık : Erkek 9 – 13 Kg Dişi 9 – 13 Kg

Ortalama Yaşam : 10-12 yıl

Sıcak ortamları çok sevmeyen, serin yerlerden hoşlanan French Bulldog, tek başına kalmayı sevmeyen duygusal bir ırktır.Diğer ev hayvanları ve köpeklerle olmayı severler. Çocuklarla iyi anlaşırlar, adaptasyon kolaylığı olan, iyi birer arkadaştırlar. Bazı Fransız Bulldogları yabancılara temkinli yaklaşır ancak çoğu herkesle iyi geçinir. Horlama yada salya akıtma davranışı gösterebilirler. Yayvan kafası, yuvarlak kulakları, sivri;dikkat çekici yarasa kulakları vardır. Kısa bacak ve kuyrukları, çembersel göğüsleri, sıkı ve kaslı vücudu vardır. Baktığınızda aktif, akıllı, sağlam kemikli kaslı, düz tüyleri olan, sıkı; küçük yada orta yapılı bir köpek görürsünüz. Açıkgözlü, meraklı ve ilgilidir. Sıkı bir eğitim önemlidir. Eğiticinin ses tonu çok önemlidir ve uygun ses tonu olduğunda eğitim çok kolay olur. Basit hareketleri öğrenmek onlar için kolaydır ancak bazen inatçı olabilirler.Fransız Bulldoglar tüy dökerken kauçuk fırçayla taranmalıdır. Kuyruk ve yüz kıvrımlarına özel losyon sürülmeli böylelikle temizlikleri sağlanmalıdır. Hafif fırçalama ve diş macunu kullanılmalıdır. Fransız Bulldogların bir çoğu yüzemez ve sıcak havaya karşı hassasiyetleri vardır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

  • #4500373
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • kayıp köpek

    gaziantep nizip ilçesinde nizip otobüs terminali çivarlarında yavru beyaz bir kö ...

  • babmicikk almanca ve tükçe eğitimi var

    Almanca ve tükçe eğitimi var arabayla gezmeyi ve anne kucağıyla gezmeyi çok seve ...

  • Safkan sibirya kurdu

    Yer sorunu dolayısıyla satıyorum yavrular safkan anne altından seçebilirsiniz is ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.