fransız french bulldog satılık yavruları

fransız french bulldog satılık yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
French bulldog köpek Güzelbahçe Dişi ve Erkek köpek Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek fiyatları French bulldog 1 TL Çelebi Mah.
Fransız Bulldog özellikleri ile herkesin ilgisini çekebilecek bir köpektir.İyi huyları ve bakım açısından sizi zorlamayacak bir dosttur.Hem oyuncu hemde çok şirin olması sebebinle genelde tercih edilir.Apartmanda beslenmeye son derece elverişlidir.Farelera karşı müsaade etmez.Her zaman tek bir sahibi olsun ister.Tek başına kalmayı sevmez.Rahatsız edici bir halde bulunulursa köpeğe karşı oda savunma yapmak zorunda kalır.Sahiplerini aşırı kıskandıkları için diğer köpeklerle anlaşamazlar.Birlikte büyümeleri halinde anlaşabilirler.Yabancılarla arası oldukça düşük boyuttadır.Çocuklarla arası pek iyi değildir büyük çocuklarla beslenebilir ama küçük çocuklarla problem yaşanabilir.Yaşlı kişilerlede arası son derece iyi bir köpektir.En kötü özelliği Fransız bulldog’un çok salyalı ve horlamasıdır.Bu köpek için ne çok soğuk nede cok sıcak iklim olmaması gerekir.Aşırı sıcaklar bu köpeklerde kalp krizine neden olabilmektedir.Serin yerler onları daha mutlu eder.Apartmanda beslenmeye uygun bir ırktır Fransız Bulldog.Egzersiz ihtiyacı sıcak havalarda yaptırılmaması gerekir.Çok egzersize ihtiyaç duyan bir köpektir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4500530
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • amerikan cocker yavruları satılık

    Fazlasıyla dost canlısı bir ırk olan Amerikan Cocker Spanyel, hem güzel görüntüs ...

  • beagle satılık yavruları

    Beagle iyi bir ev arkadaşıdır. Hayat dolu, enerjik ve hiperaktif olduğundan, ya ...

  • safkan ırk garantili fransız bulldog yavrular

    izmir,de mükemmel guzellikte erkek ve dişi fransız bulldog yavrular 0553.0827380 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.