yorkshire terrier satılık yavruları

yorkshire terrier satılık yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
11₺
 
Aşılı Yorkshire terrier Yorkshire terrier köpek Güzelbahçe köpek ilanlari Çelebi Mah. Yorkshire terrier Sahibinden Çelebi Mah. Yorkshire terrier Dişi ve Erkek Çelebi Mah.
0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir.

Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

... ... ... ... ... .. . . .. ... . .. . ... ... . .. .. . .

Süs köpeği denilince akla gelen Yorkshire Terrier, Çok enerjik ve her zaman oyuna hazır olmasına rağmen, hava değişimlerine çok duyarlıdır. Bakımı kolay sayılmaz. Ancak sahibine ve yakınlarına karşı sevgi dolu olduğu için çok fazla beslenir. Yorkshire Terrier kahverengi ve sarı tonlarındaki rengi ve dik kulaklarıyla oldukça sevimli görünen bir oyuncak görüntüsündedir.Küçük olmasına rağmen bakımı oldukça zordur. Tüylerinin özel fırçalar ve spreylerle bakımının yapılması, düzenli tıraş edilmesi önemlidir. Aksi halde tüylerinde keçeler oluşabilir. Kuyruklarının yarısı yok gibidir ve sevinçleri ve kızgınlıklarını kuyruğuna bakarak anlayabilirsiniz. Tuvalet eğitimi konusunda bazen sorunlar oluşabilen Yorkshire Terrier bakımı için masraflar gözden çıkarmanız gerekir. Özellikleri tüyleri ve kulaklarında oluşabilecek rahatsızlıklar nedeniyle bir çok sorun yaşanabilir.Ailedeki herkesi tanıyan ve sevgi dolu yaklaşan Yorkshire Terrier özellikleri arasında ilk dikkat çeken sevgi dolu olmasıdır. Herkese sevgiyle yaklaşmasına rağmen bazı kişilere karşı huzursuz kalabilir. Bu da bekçi özelliği sağlamasına bir işaret olarak algılanabilir. Çocuklar ve diğer canlılarla uyumlu olan bu cins bazen kendinden büyük köpeklere hırlayıp kavgacı yaklaşarak sahibini zor durumda bırakabilir.Bu ırk küçük ırklarda olduğu gibi soğuğa karşı dayanıksızdır. Kış aylarında giysi giydirilmeli ve sıcak tutulmalıdır. Çünkü üşümekten titrer. Fazla egzersiz ihtiyacı yoktur ve saatlerce gezdirdiğinizde yorulabilir. Bu nedenle küçük egzersiz ve oyunlarla mutlu olmasını sağlamak oldukça kolaydır. Küçük bir bahçe ya da balkon ideal olabilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4482042
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • renk renk toy poodle

    Toy poodle yavrularımız ırk ve sağlık garantili olarak yeni yuvalarını bekliyorl ...

  • ŞOK ŞOK ŞOK SHIT TZU YAVRULARIMIZ EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ İLE

    ANKARA PET SHOP AŞILI KARNELİ IRK VE SAGLIK GARANTİLİ YAVRULARIMIZ ADRES HOŞDERE ...

  • GERCEK CHİHUAHUA YAVRULARIMIZ SİZLERİ BEKLİYOR

    IRK VE SAGLIK GARANTİLİ MÜKEMMELİ ARAYANLARA ADRES HOŞDERE CAD 90/C CANKAYA ANKA ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.