satılık maltese terrier yavru erkek

satılık maltese terrier yavru erkek

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Maltese terrier Erkek Çelebi Mah. yaş 0-3 Aylık köpek Çelebi Mah. Maltese terrier 1 TL Çelebi Mah. Maltese terrier Sahibinden Çelebi Mah. Maltese terrier Erkek köpek Çelebi Mah. köpek ilanı
Maltese, Malta Terrieri da olarak bilinir ve dünyanın en eski süs köpekleri ırkındandır. Yunanlı filozof Theophratrus tarafından Malta’nın eski adı olan Melita ırkı olarak adlandırılmıştır. Malta valisi Publuis bu cinsi o kadar çok severmiş ki resmini yaptırdığı ve adına şiir yazdığı söylenmektedir. İtalya’da Spaniel ve Poddle cinsleri çiftleştirilerek üretildiği bilinmektedir ve Haçlı seferlerinde şövalyelerin bu ırkı İngiltere’ye getirdiği belirtilmektedir. Maltese ırkının kökeni Avrupa olsada İtalyan kökenli olarak kabul edilmektedir. En eski köpek ırklarından olduğundan dolayı kökeni hakkında tam bilgi vermek mümkün değildir. 22 cm kadar uzayan düz, parlak ve ipeksi bir kürkü vardır. Renkleri beyazdır fakat fildişi beyaz olarakta kabul edilirler. Neredeyse hiç tüy dökmezler. Kafa yapısı küçüktür, burna doğru sivrilir, siyah bir burnu ve keskin alın çıkıntısına sahiptir. Kulakları uzun ve düşüktür. Sırt çizgisi belirgindir. Küçük olmasına rağmen güçlü bir yapısı vardır. Maltese terrierler 20-25 cm yüksekliğinde ve 3-4 kg ağırlığındadır. Uysal, sevecen, cana yakın, hayat dolu, oyuncu bir ırktır. Sahibine çok kibar ve sadıktır, hatta fazla şımartılırsa sahibini kıskanır ve saldırgan olurlar. Eğitimleri güç olsada oldukça zeki bir ırktır. Doğru eğitim verilirse küçük numaralar öğrenirler. Tuvalet eğitimleri zordur, sabırlı ve şefkatli olunmalıdır. Yarışmalarda en çok kullanılan ırktır. Evde çok rahatlıkla bakılabilen Maltese terrieri dışarıda oynamaya bayılırlar, özellike su birikintilerini çok severler.Tüyleri 22 cm kadar uzar, düz, parlak ve ipeksi bir yapısı vardır. Kürkü her gün taranmalıdır, aksi taktirde dolaşır ve açılamaz bir hale gelir, traş ettirmek zorunda kalabilirsiniz. Dişlerinden dolayı ağız kokuları vardır düzenli olarak dişleri fırçalanırsa bu koku sizi pek rahatsız etmeyecektir. Göz kenarlarındaki tüyler düzenli olarak kesilmeli ve göz çevresi her gün, kulakları haftalık olarak temizlenmelidir. Kulak içinde uzayan tüyler traşlanmalıdır. Tırnakları aylık düzenli olarak kesilmelidir. Sürekli yıkamak köpeğin hassas cildine zarar verdiğinden ayda bir kez köpek şampuanları ile yıkanmalıdır. Günlük düzenli yürüş egzersizleri yapılmalı ve bol bol oyun oynamalısınız. Oldukça küçük yapısı nedeniyle uygun kaliteli kuru mamalar ile günde 2 öğün beslenmelidir. Balık, tavuk ve et kemik parçaları kesinlikle verilmemeli, bu yiyecekleri yutamadıklarından ölümlerine neden olmaktadır. İyi bakılırsa 15-16 yaşına kadar yaşayabilirler.Maltese ırkının bakımı ve sahiplenilmesi ev ortamı için oldukça uygundur. Tüy dökme problemi olmadığından alerjik yapılı kişiler rahatlıkla sahiplenebilir. Küçük ama güçlü yapısı, beyaz ipeksi, parlak uzun tüyleri ve size olan sevgi ve sadakati ile hiç yanından ayrılmak istemeyeceğiniz bir ırktır.

--- --- --- --- --- -- --- --- --- --- --- -- --- --- --- --- --- -- --- --- --- --- --- --

Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.
Özellikler

Secereli

Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4480520
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • KALİTELİ BOXER YAVRULARI

    EV ORTAMINDAN MÜKEMMELBOXER AVRULARIMIZ SAFKAN ANNE BABADAN OLUP GÜNÜ GELEN İLK ...

  • IRK ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYAN SAF KAN FRENCH BULLDOG YAVRUMUZ

    İSTEK DOĞRULTUSUNDATÜRKİYENİN HER YERİNE HAVAYOLU PET KARGO TAŞIMACILIGI İLE VE ...

  • 2 aylık şivava yavruları

    3 adet erkek Şivava yavrusu 0553 068 67 19 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.