satılık cavalier king charles

satılık cavalier king charles

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
köpek ilanlari Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek ilanları Çelebi Mah. köpek fiyatları Çelebi Mah. köpek ilanı yaş 0-3 Aylık köpek Çelebi Mah.
--- PET AÇIKLAMA ---

Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

// *///**///**//**//**/**///**///**

Komutl arı kolayca anlayabilir. Ve tam bir kucak köpeği yani istediğin her şeyi köpeğinle yapabilirsiniz. Tek kötü yanı genetik olan kalp rahatsızlığı, o yüzden mutlaka anne babasının bu hastalığı taşımadığına emin olun, seceresini kontrol edin.

Bu köpek türü oldukça dost canlısı ve bir o kadar da sabırlıdır. Cavalier sahibini mutlu etmekten son derece zevk alır. Aynı zamanda çocuk ve diğer köpek türleri ile de oldukça iyi geçinir. Kendilerinden büyük köpeklere de herhangi bir saldırgan tavır sergilemezler. Aynı zamanda büyük köpeklerle de iyi geçinmekten kaçınmazlar. Cavalier King Charles Spaniel ırkına ait köpekler girdikleri her ortama kolayca ayak uydurabilir. Evcil özellikleri olduğu için apartman dairesinde bakım için uygun bir türdür. Her yaşta insan ile kolaylıkla iletişim kurarak kişiye göre davranış sergileyebilir.

Bu cins İngiltere Kralı II. Charles'ın gözdesi Toy Spaniel'lerin görünümüne sahip fakat yeni bir toy türüdür. Cavalier King Charles Spaniel hareketli,enerjik, coşkulu köpeklerdir.

Heyecanlarını ve çoşkularını kuyruklarını sallayarak belli ederler.Olukça Sportmen ve dışadönük sosyal köpeklerdir.Cavalier'ler eğitimleri kolay itaatkar köpeklerdir,diğer köpeklerle iyi anlaşırlar.Yalnızlığı sevmezler ilgiyi kendilerinde tutmayı severler.Bu köpekler arkadaş köpekler olarak yetiştirilselerde atalarından avcılık genlerini de almışlardır.Bazen ilgisini çeken bir kokunun veya bir hayvanın peşine düşebilir, bu nedenle güvenli olmayan çevrelerde tasmasız dolaştırılmamalıdır.Cavalier King Charles Spaniel, kucak köpeği olarak sınıflandırılabilecek bir ırktır. 2000 yılından beri (özellikle İngiltere ve Türkiye’de) popülerlikleri git gide artmakta ve her geçen gün daha çok aileye katılmaktadırlar. Spaniel ailesinin küçük boylu bir üyesidirler. Yumuşak, pürüzsüz bir kürke sahiptirler ve kuyrukları da genellikle düzdür. Irkın standart özelliği olarak renkleri; üç renkli (siyah / beyaz / bronz-kahve), siyah ve bronz-kahve, kahverengi-beyaz ve kızıl olarak 4’e ayrılır. Her ırkın olduğu gibi Cavalier King Charles’ın da bazı hastalıklara yatkınlığı vardır. Bunlardan en sık rastlananı; ikili kapakçık hastalığıdır ve bu hastalık kalp yetmezliğine neden olur. Birçok Calavier’in hayatlarının bir aşamasında bu hastalığı yaşadığı ve ırkın genel ölüm sebebinin bu olduğu gözlemlenmiştir.

Irk davranış özellikleri nelerdir?

Bu ırk genelde son derece dost canlısıdır, oyuncudur, çok sabırlıdır ve sahibini mutlu etmekten hoşlanır. Ayrıca çocuklarla ve diğer köpeklerle de iyi anlaşırlar. Üstelik, kendilerinden büyük boy köpeklere karşı da korkuyla karışık bir saldırganlıkları yoktur. Tam tersine, büyük köpeklerle de sosyalleşmekten çekinmezler. Her ortama kolayca uyum sağlayabilirler. Apartman ya da küçük evlerde bakmak için uygundurlar. Her yaştan insanla iletişim kurabilir (bebek, çocuk, yetişkin ve yaşlı) ve herkese göre davranabilirler. Cavalierler doğal olarak oyuncu ve meraklıdırlar ama aynı zamanda kucağa alınıp, sarılınmasından ve kucakta oturmaktan da çok keyif alırlar.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4480268
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • satılık teacup yorkshire terrier dişi

    --- PET AÇIKLAMA --- Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bi ...

  • satılık maltese terrier erkek

    --- PET AÇIKLAMA --- Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bi ...

  • Mini maltese yavruları.

    Bunlar iyi gaz sağlığı koşullarına sahip, tüm kağıtları olan güzel yavrular. On ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.