satılık british shorthair yavru kediler

satılık british shorthair yavru kediler

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
  • 1₺
    İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Kedi ilanları

  • satılık british shorthair yavru kediler
  • İlan no#4480517
  • Kimden Sahibinden
  • Kedi ırkı British shorthair
  • Kedinin cinsiyeti Dişi ve Erkek
  • Kedi yaşı 0-3 Aylık
 
British shorthair kedi Güzelbahçe Çelebi Mah. kedi ilanları Çelebi Mah. kedi fiyatları British shorthair Çelebi Mah. British shorthair Sahibinden Çelebi Mah.
British Shorthair cinsi kediler, İran kedilerinden sonra en sakin kedilerdir. Ancak bu sakinlik tembellikle karıştırılmamalıdır. Ancak bazen içine kapanık da olabilirler. Bu kediler yalnız başına bırakıldıkları zamanlarda yaramazlık yapmaz ve yetişkin olduktan sonra evdeki dolaplara masalara zıplamazlar. Sağlıklı ve safkan bu tür çok sağlam ve uyumludurlar. Bu özellikleri ile köpeklerle bile anlaşabilirler. Bu cins tam bir şehir kedisidir. Çok konuşkan olmayan bu kediler, çiftleşme dönemlerinde de bağırmazlar. Bu cinsin kedilerinin çok asil ve sakin bir duruşu vardır. British shorthair kediler için en uygun kedi mamaları deri ve tüy sağlığı açısında hassas kedi mamalarıdır.Kedi maması seçerken bu konulara dikkat etmeniz kedinizin sağlığı için çok önemlidir.British Shorthair kedileri tek seferde 4-5 yavru dünyaya getirirler. Gözleri bir haftadan sonra açılan bu kediler üç hafta sonra anne sütü dışındaki ek gıdalara başlayabilirler. Annelerinden ayrılana kadar çok bağlı olan kediler enerjik, büyük ve yuvarlak olarak dünyaya gelirler ancak bu yuvarlaklık şişmanlıkla karıştırılmamalıdır. Çok yavaş büyüyen bu cins kediler tam formuna 5 yaşındayken ulaşırlar ve bu yüzden de her zaman çok iyi bir görünüme sahip olurlar. Bunlar 20 yaşına kadar yaşayabilirler. Bu cinsin yavruları uyumlu ve sakin yapıları ile hem evdeki çocuklarla hem de diğer evcil hayvanlarla çok iyi geçinirler. Çocuklarla çok fazla ve aktif oynadıkları halde sakinlikleri nedeniyle kesinlikle zarar verici olmazlar. Doğuştan temiz olan bu kediler kendi kendilerini temizlerler. Kısa tüylü olmaları nedeniyle de temizlikleri çok kolaydır.British Shorthair cinsi yuvarlak kemik yapısına sahiptir ve yuvarlak güçlü bir kafası vardır. İri ve yuvarlık gözleriyle dikkatli bakışları vardır. Burnu geniş ve orta büyüklükte olup alın kısımları yuvarlak gelir ve üst kısmı hafice düzleşir. Çene ve burun kısmı iyi gelişmiş olan bu türde bıyıklardan sonra belirgin bir boşluk vardır. Geniş, orta boyda ve başın biçimiyle tamamen uyumlu kulaklara sahiptirler. Bacakları kuvvetli ve orta boyda, göğsü geniş ve derindir. Orta büyüklükteki bedenleri tıknaz ve arka tarafı da düz görünümlüdür. Kuyrukları bedenleriyle uyumlu, uç kısmında ince kuyruk başlangıcında ise geniştir. Tüyleri kısa ve tek kattır ve patileri de yuvarlaktır.

... ... ... ... .. . .. . ... ... ... ... ... .. . .. . ... ... ... ... ... .. . .. . ...

Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4480517
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • biraz acil çiftlesmesi lazım uyutmuyor :Dd

    merhaba kedim 15 aylık van kedisi erkek kedi arıyorum. Watsapp : 05059928034 ...

  • SCOTTISH OGLUMA ES BEYLIKDUZU

    OGLUMUN ASILARI TANDIR.SİYAM BRITISH SHORT HAIR CINSI DISI KEDI ILE CIFTLESTIRME ...

  • british erkek kedime eş arıyorum

    British erkek kedime skotishfol kızışmış dişi arıyorum ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.