satılık pomeranian boo yavruları

satılık pomeranian boo yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Pomeranian yaş 3-6 Aylık Çelebi Mah. köpek ilanı ver Çelebi Mah. köpek ilanları Pomeranian Daha önce hayvan bakanlara yaş 3-6 Aylık köpek Çelebi Mah.
0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. 'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.' **FACEBOOK: https://www.facebook.com/scoobydubidoosc oobypetlife/

**Ä°NSTAGRAM: https://instagram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE: https://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetli fescoobypetlife

**YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER: https://www.blogger.com/blogger.g?blogID =3918443170833919146#allposts

YavrularÄ ±mız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz saÄŸlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AÅžI KARNESÄ°'ile teslim edilir. TÃœRKÄ°YE´NÄ°N HER Ä°LÄ°NE ANLAÅžMALI OLDUÄžUMUZ OTOBÃœS FÄ°RMALARI Ä°LE BULUNDUÄžUNUZ ÅžEHÄ°RE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMÄ°Z TESLÄ°M EDÄ°LÄ°R. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. SATIÅž SONRASI 7/24 DESTEK ALABÄ°LÄ°R. HAZIRLADIÄžIMIZ BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME FORMUMUZ Ä°LE ALACAÄžINIZ YAVRUYA SAÄžLIKLI VE UZUN ÖMÃœRLÃœ BÃœYÃœTEBÄ°LÄ°RÄ°Z.

*scoobypetlife.

... ... ... ... ... ... . .. .. .. ... .. ... . ... . .. . . . .. ..

Pomeranian Boo Özellikleri

Yüzleri çok değişkenlik göstermektedir bir kısmı tilkiye benzeyen yüz ifadesine sahipken bir kısmının aynı oyuncak bebek gibi yüz ifadeleri vardır.Koyu renkli hepsinde gözler standarttır.Burun rengi ise tüylerinin renginde yada siyah renktedir.Sırtında öne doğru kıvrılan kuyruk vardır.Kürkleri tek renkte olabilmektedir.En fazla bulunduğu renkler kahverengi, turuncu, siyah ve beyaz rengidir.Çok nadir olmakla beraber iki renkli olanlarıda bulunmaktadır.

Şirinliğinle beraber çok insan tarafından sevilen bir köpektir.Türkiye’de şuanda çok yaygın olmasada yaygınlaşma eğilimdendir diyebiliriz.Pomeranian Boo çok fazla hayat dolu bir cinstir.Öğrenmek onun için bir hobi gibidir.Sahibine karşı cok bağlı ve sadıktırlar.İnatcılıklarıda vardır.Yavruyken diğer köpeklerle ve diğer canlılarla beraber büyürse ilerde sıkıntı olmaz.Bu köpekler çok küçük olmasına rağmen diğer birçok küçük köpekte olduğu gibi kendini büyükmüş gibi görüp diğer büyük köpeklere saldırma eğilimi olabilmektedir.Bekçi köpeği olarakta son derece uygun bir köpektir.Yalnız yabancılara karşı sürekli havlama durumundadır.Boo Çok Havlar mı?Evde beslerken bu köpeği havlama konusunda yeteri derecede eğitim vermelisiniz.Aksi halde komşularınızdan şikayet almanıza neden olabilir.Çünkü bu köpek kapı çalınsa bile havlayabilir eğitimini vermeniz gerek.Sahibinin kim olduğu iyice anlatılması eğitilmesi gerekir yoksa söz dinlememe huyları vardır.Çok küçük çocuklarla arası iyi değildir.Bu köpek ısırma eğiliminde olacağı için küçük çocuklarla bırakılmamalıdır.Yemekler konusunda çok seçici davranabilmektedir.

Boo Bakımı açısından sık sık fırçalanmaya ihtiyacı vardır.Alt kürkleri yıldız 1-2 defa yoğun şekilde olmak üzere yıl boyu dökülmektedir.Ancak sadece gerektiği zaman özel köpek şampuanı ile yıkanmalıdır.Gözlerinin kenaları ve kulakları düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir.Ayrıca diş bakımınada ihtiyaçları vardır.Boo Çok Tüy döker mi? evet oldukça fazla tüy dökmektedir.

Kilo ve yüksekliği şöyledir:

Yükseklik Erkekde 18 – 30 cm

Yükseklik Dişide 18 – 30 cm

Kilo Erkekde 1 – 3 Kg

Kilo Dişide 1 – 3 Kg

Ortalama ömürleri bu köpeğin uzundur ve 15 yıl kadar iyi bakılırsa yaşayabilmektedirler.

Bu köpeğin kökeni eskiden Avrupa’ya getirilmiş olan Spitz ırkından geldiği öne sürülmektedir.Bu köpeğin ataları daha önceden cok daha fazla kilolu üretimler halindediler daha sonra Kraliçe Victoria bu köpeğin meraklısı olduğunu gösterdi ve bu köpek için özel programlar kurmuştur.Bu sayede daha küçük ırklar meydana gelmiştir.Önceden 15 kilo civarı olabilen bu köpekler şimdi 3 kg kadar olabilmektedir.Şuanda aile ve yarışma köpeği olarak cok fazla kullanılan bir köpektir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

DiÄŸer hayvanlarla uyumlu

Ä°lk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4481678
  • MEGA Foto
  • KarşılaÅŸtır
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Ä°zmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • Satılık beagle

    Orjinal safkan 2.5 aylık aşı karneli sorunsuz beagle yavrumuz fiyatta anlasilir ...

  • tatlı labrador yavruları evlat edinmek için

    yavru köpekler, sevecen ve sevecen aileye evlat edinmek içindir. Bir köpek yavru ...

  • Köpek çok güzel ama bizim köye gitmiyo abi

    Köpek çok güzel alın, aşımı isterim umarım alan çok memnun olur bizim köye gitmi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.