satılık jack russell yavruları

satılık jack russell yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Jack Russel terrier yaş 0-3 Aylık Aşılı Jack Russel terrier Jack Russel terrier yaş 0-3 Aylık Çırpan Mah. Çırpan Mah. Jack Russel terrier ilanları
-.PET AÇIKLAMASI -.

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*-*-*-*-*-*

Jack Russel Karakteristik Özellikleri: İnatçı ve başına buyruktur, bu nedenle eğitimleri zordur. Çok zekidir, oyun oynamayı çok severler, güçlü bir av güdüsüne sahiptir, evde küçük hayvanlar ile yalnız bırakılmamalıdır. Çok hareketlidirler. Kovalamayı ve keşfetmeyi çok severlerdir. Köpeklere karşı saldırgandır. Genelde çoçuklar ile anlaşır fakat çoçukların Jack Russell’a sevecen davranması gerekir aksi halde saldırgan olurlar. Güçlü av güdülerinden dolayı korkusuz ve cesurlardır. İyi bir eğitim ile itaatkar ve fedakar olurlar. Av güdüleri yüksek olan Jack Russell cinsi köpekler avcılıkta insanlara eşlik eden köpek cinsleri arasında yer almaktadır.

Hafta bir kaç kez fırçalanması gerekir. Düzenli fırçalama yapılmaz ise tüyleri karışık ve kirli bir görüntüye neden olur. İnsanların cilt yapısı ile köpeklerinki aynı değildir, 2 ayda bir yıkanmalıdır. Çok sık yıkamak cilt sorunlarına neden olur. Dışarıda çok kirlenmiş ise kuru köpek şampuanları ile temizlenmesi yeterli olacaktır. Traş ihtiyacı pek yoktur. Dişleri kötü ağız kokusunu gidermek için her gün fırçalanmalı, tırnakları ayda bir kez kesilmeli, göz temizliği her gün yapılmalı, kulak temizliği haftada bir kez rutine bağlanmalıdır.

Jack Russell köpekler kaliteli kuru mama ile beslenmeli ve mama seçimi yapılırken C vitamini yüksek olmayan mamalar tercih edilmelidir.Yetişkin bir Jack Russel günde 2 öğün 1,5 bardak kuru mama ile beslenmeli. Yavrularda ise günde dört kez uygun bir mama verilmeli. Aşırı mama verilmesi köpeklerde obeziteye yol açmaktadır.Tuvalet eğitimine henüz yavruyken başlanmalı sizin istediğiniz yere yaptığında muhakkak ödüllendirilmeli ve yapmadığında cezalandırılmamalı, yüksek sesle sadece ‘’hayır'’ kelimesini kullanılmalı. Eğitime başlandığında sabırlı ve sevecen olunmalı ve ödüllendirme sevdiği bir yiyecek, alkış ve kucaklama ile olmalıdır. Ev ortamında bakılan Jack Russell köpeklere günlük olarak yürüş egzersizleri yaptırılmalıdır. İyi bir bakımla 16 yıl arası yaşarlar. Kontrol edemediği bir enerjiye sahip olmasıyla bilinir. Terrier sınıfına dâhil olmakla birlikte jack russell oldukça sağlam yapılı ve dayanıklı bir köpek ırkıdır. Genel olarak evlerde yaşayabilen ve sosyalleşmesi kolay ırklar arasında yer almaktadır. En belirgin özelliği beyaz üzerine kahverengi lekeler ve koyu siyah gözlerdir. Başka ırka mensup bir yetişkin köpek günde iki saat egzersizle yetinebilirken jack russell beş, altı saat gibi bir antrenmana ihtiyaç duymaktadır.Bir Jack russell sahibi olmayı düşünüyorsanız öncelikle ona ayıracak yeterli zamanınız olup olmadığını hesaplamanız gerekir. Ev de yalnız kalmaktan pek hoşlanmazlar ve yalnız bırakıldıklarında size ceza vermek maksadıyla eşyalara zarar verme eğiliminde bulunabilirler. Bu sebeple bol vakti olanların tercih etmesi gereken bir ırktır. Günlük aktivitelerini mutlaka tamamlamaları gerekmektedir. Genel olarak sosyal ve diğer ırklarla uyumlu bir köpektir. Ancak cesaretiyle de bilinmektedir. Ona sakin yaklaşan bir köpekle hemen oyun oynamaya başlarken ufak bir saldırganlık karşısında da hemen savunmaya geçerek hırçın tavırlar sergileyebilmektedir. Bunların yanı sıra havlamayı da seven köpeklerdir.

Beslenmeleri diğer ırklardan pek farklı değildir. Tam ve dengeli bir mama ile sağlıklı bir şekilde yetişir. Fakat diğer ırklara oranla daha enerjik bir köpek olduğu için kullandığınız mamanın ve oranının enerjisini karşılayacak düzeyde olması gerekmektedir. Irkına has bilindik hastalıkları yoktur. Dayanıklı ve genellikle sağlıklı köpekle olarak bilinirler. Aşı takvimine uyulması, veteriner kontrollerinin tıpkı diğer köpekler gibi düzenli olarak yapılması koşuluyla 18-19 yıl yaşayabilmektedirler.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435436
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık shih-tzu

    PET AÇIKLAMASI Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telef ...

  • satılık cavalier king charles

    .PET AÇIKLAMASI. Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 tel ...

  • satılık yorkshire terrier yavruları

    -.-.PET AÇIKLAMASI -.-.- Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.