satılık yorkshire terrier yavruları

satılık yorkshire terrier yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Çırpan Mah. köpek fiyatları Yorkshire terrier Dişi ve Erkek Çırpan Mah. Çırpan Mah. köpek ilanı ver Yorkshire terrier yaş 0-3 Aylık
-.-.PET AÇIKLAMASI -.-.-

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

***

Vücutta ve kuyruğunda çelik mavisi diğer yerlerinde ten rengidir. Yavrular siyah ve ten rengi doğar. Yorkshire düz bir kafaya, orta uzunlukta burun yapısına, siyah bir buruna ve düzenli dişlere sahiptir. Gözler mutlu bir ifadeyle bakar. Kulaklar v şeklinde dik ya da yarı diktir. Kuyruğun yarısı kesiktir ve sırtta taşınır. Bacaklar yere dik basar, ayaklar siyah tırnaklarla yuvarlaktır. Baştaki tüyler köpeğin görüşünü kolaylaştırmak ve mama kabına girmesini engellemek için tepede toplanmasını gerektirecek kadar sık ve uzundur.

Küçük hayvanlar ve yabancı köpeklere karşı saldırgan olabilir. Onun boyutlarına saygı duyacak olgun çocuklarla arası daha iyidir. Yorkshire bazen inatçı olsa da eğitimi kolaydır. Irk insana fazla bağlıdır ve bol sevgi ve ilgi ister. Yorkshire mükemmel bir bekçi köpeğidir. Şaşırdığında, korkutulduğunda ya da kızdırıldığında ısırabilir. Yine de genelde şirin ve tatlı bir köpektir. Tuvalet eğitiminde zorluk çıkarabilir. Bu küçük köpekler aşırı korumacı bir havayla büyütülmemelidir. Aksi halde nevrotik olabilirler.Yorkshire Terrier tüm dünyada en yaygın beslenen oyuncak köpekler, süs köpekleridir. Çoğu zaman sahipleri onları çantalarında taşıdıkları için, çanta köpekleri diye de adlandırılabilirler. Boyutları küçük ancak karakteri büyük olan bu köpek ırkı, şaşırtıcı bir şekilde boyutlarından beklenmeyecek derecede dayanıklıdır.Yorkshire Terrier narin yapılı bir köpek ırkıdır. Kesinlikle dışarıda bakılamaz. Ayrıca soğuk, nemli ve aşırı sıcak havalardan korunmalıdır. Nemli veya soğuk havalarda titreme eğilimi vardır. Aynı sebeple, narin yapısından dolayı küçük çocuklu aileler için tavsiye edilmez. Havlamaya çok meyillidir. Duyduğu her yabancı sese karşı havlayabilir. Sesleri çok çıkmasa da, apartman dairelerinde çok havlayan bir köpek sorun oluşturabilir. Bu konuda küçük yaşta eğitilmesi gerekebilir. Ayrıca sindirim sistemleri de çok hassastır. Ara sıra yemek yedikten sonra rahatsızlık hissedebilirler. Eğer bu durum çok sık oluyorsa, bir veteriner ile görüşmek gerekebilir. Yavrularda bazı diş problemleri olabilir. Bu nedenle yavruların sık sık diş kontrolü yapılmalıdır.

BOYU: Yorkshire Terrier FCI ırk standartlarına göre boyu ile değil ağırlığı ile değerlendirilir.

AĞIRLIĞI: 2-3 kg

RENGİ: Koyu kahve veya bronz üzerine, büyük siyah parçalı.

TÜY YAPISI: Uzun, parlak, yumuşak ve ipeksi.

EĞİTİMİ: Çok zekidir ancak inatçı karakteri nedeniyle eğitimi zordur.

HASTALIK YATKINLIĞI: Sindirim sistemi hastalıkları ve diş problemleri.

YAŞAM ÖMRÜ: 12-15 yıl
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435431
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • erkek pug cinsi köpeğime eş arıyorum istanbul

    Erkek pug cinsi köpeğime çiftleştirmek için eş arıyorum. ...

  • orjinal sıfır numara maltese terrier yavruları

    EV ORTAMINDAN ORJİNAL MALTESE BEBEKLERİMİZ SAFKAN ANNE BABADAN OLUP GÜNÜ GELEN İ ...

  • tree colour cavalier king charles yavrusu

    ORJİNAL YAVRUMUZ EV ORTAMINDA OLUP SAĞLIK DURUMU GAYET İYİDİR İLK AŞILARI YAPIL ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.