satılık cavalier king charles

satılık cavalier king charles

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Cavalier king Charles Sahibinden 1 TL Cavalier king Charles 1 TL Çırpan Mah. Dişi ve Erkek Sahibinden Çırpan Mah. Dişi ve Erkek köpek Çırpan Mah.
.PET AÇIKLAMASI.

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

---

Cavalier King Charles Spaniel, İngiltere Kralı II. Charles'ın favorisi olan eski Toy Spaniellerin görüntüsüne sahip yeni bir Toy Spaniel ırkıdır. Küçük veCavalier King Charles Spaniel güzel bir köpek olan Cavalier, düz bir kafatasına ve konik bir burun yapısına sahiptir. Gözleri yuvarlak ve canlı, fakat dışa çıkıntılı değildir. Kulakları uzun, düşük ve tüylüdür. Uzun, ipeksi güzel bir kürke sahiptir. Tüy yapısı uzun, ince, düz veya hafif dalgalıdır. Kürk rengi siyah-ten, triolor (üç renk) veya Blenheim denen inci beyazı üzerine koyu kestane renklerde olabilir. Blenheim köpeklerde baş üzerinde kulakların arasında koyu kestane renk olması arzu edilir. Kuyruk isteğe bağlı olarak kısaltılabilir, fakat normal uzunluğun 1/3'ünden kısa olmamalıdır. Cavalier King Charles Spaniel canlı, hareketli, coşkulu bir köpektir. Coşkusunu en güzel şekilde heyecanla kuyruk sallayarak belli eder. Sportif ve dışa dönük bir ırktır. Korkusuzdur ve sahibini memnun etmekten hoşlanır. Yeterince zeki bir ırk olan Cavalier, eğitimi kolay, nazik, itaat eğitimine başarıyla yanıt veren bir ırktır. Diğer köpeklerle ve petlerle iyi anlaşır. Cavalier yalnız kalmak istemez, özellikle ilgiyi üzerinde tutmaktan çok hoşlanır. Bu ırk pet olarak yetiştirilmiş olmasına rağmen köken aldığı ırkların avcılık içgüdülerini taşır. Koku ve görme duyusu kuvvetlidir. Bazen ilgisini çeken bir kokunun veya bir hayvanın peşine düşebilir, bu nedenle güvenli olmayan çevrelerde tasmasız dolaştırılmamalıdır. Belli yaşın üstündeki çocuklarla daha iyi anlaşır.

Diğer köpek türlerinde olduğu gibi Cavalier King Charles türündeki köpeklerin de bazı hastalıklara karşı yatkınlıkları mevcuttur. En yaygın görülen hastalık ikili kapakçık hastalığıdır. Bu hastalık kalp yetmezliğine yol açar. Cavalier türündeki köpeklerin çoğu bu hastalığa yakalanmakta ve bu nedenle hayatını kaybetmektedir. Çok sevecen köpekler,zeki bir ırk ve itaatkar.Cavalier sahibini mutlu etmekten son derece zevk alır. Aynı zamanda çocuk ve diğer köpek türleri ile de oldukça iyi geçinir. Kendilerinden büyük köpeklere de herhangi bir saldırgan tavır sergilemezler. Aynı zamanda büyük köpeklerle de iyi geçinmekten kaçınmazlar. Cavalier King Charles Spaniel ırkına ait köpekler girdikleri her ortama kolayca ayak uydurabilir.

Cavalier King Charles Spaniel, kucak köpeği olarak sınıflandırılabilecek bir ırktır. 2000 yılından beri (özellikle İngiltere ve Türkiye’de) popülerlikleri git gide artmakta ve her geçen gün daha çok aileye katılmaktadırlar. Spaniel ailesinin küçük boylu bir üyesidirler. Yumuşak, pürüzsüz bir kürke sahiptirler ve kuyrukları da genellikle düzdür. Irkın standart özelliği olarak renkleri; üç renkli (siyah / beyaz / bronz-kahve), siyah ve bronz-kahve, kahverengi-beyaz ve kızıl olarak 4’e ayrılır. Her ırkın olduğu gibi Cavalier King Charles’ın da bazı hastalıklara yatkınlığı vardır. Bunlardan en sık rastlananı; ikili kapakçık hastalığıdır ve bu hastalık kalp yetmezliğine neden olur. Birçok Calavier’in hayatlarının bir aşamasında bu hastalığı yaşadığı ve ırkın genel ölüm sebebinin bu olduğu gözlemlenmiştir.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435434
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık yorkshire terrier yavruları

    -.-.PET AÇIKLAMASI -.-.- Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 ...

  • erkek pug cinsi köpeğime eş arıyorum istanbul

    Erkek pug cinsi köpeğime çiftleştirmek için eş arıyorum. ...

  • orjinal sıfır numara maltese terrier yavruları

    EV ORTAMINDAN ORJİNAL MALTESE BEBEKLERİMİZ SAFKAN ANNE BABADAN OLUP GÜNÜ GELEN İ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.