satılık beagle yavrular

satılık beagle yavrular

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
köpek Beagle fiyatları Dişi ve Erkek köpek Çelebi Mah. Beagle Dişi ve Erkek Çelebi Mah. Beagle 1 TL Çelebi Mah.
Beagle, Avrupa kökenli sevimli bir köpek ırkıdır. Oyunculuğu ve yaramazlığı ile herkese kendini sevdirebilen bu köpek ırkına kızmak çok zordur. Bakışları ile her zaman sahibini ikna etmeyi başaran haylaz köpeklerdir. Charlie Brown ve Snoopy çizgi filmi ile tanınan Snoop Dog karakteri bir Beagle’dır.Gözleri büyük, koyu kahverengi veya ela olabilir. Kulakları büyük, sarkık ve yumuşaktır. Kuyruğu uzun ve hareket halindeyken yukarı doğru dik durur. Düz yapılı bir kuyruğu vardır, kıvrık olmaz. Tüyleri kısa ve yumuşaktır. Rengi, tamamen siyah veya tamamen beyaz dışında tüm renk ve desenlere izin verilir. Genellikle baş kısmı ve sırtında beyaz üzerinde parçalı desenler olur. Nadiren bacaklarında ve karın bölgesinde benekler görünür. Kuyruk ucu ve ayaklar genelde beyazdır.Beagle inatçı bir karaktere sahiptir ve zor eğitilir. Ailesine ve çocuklara çok düşkün olmasına rağmen, temel itaat eğitimi bile güçlükle öğretilir. Bunun için çoğu zaman profesyonel eğitmenler kullanmak gerekir.

Beagle’larda uluma çok sık görülür. Sıkıldıkları zaman veya yalnız kaldıkları zaman genelde ulurlar. Burunları çok hassastır ve farklı kokulara karşı aşırı merak duyarlar.

Genel olarak Beagle karakteri, aktif, yaramaz, oyuncu ve başına buyruktur.Beagle zor bir köpek olabilir. Ev eğitimi ve ev ortamına alışması uzun zaman alabilir. Ev içersinde havlaması ve ulumasını baskılamak zor olabilir. Bu durum komşular tarafından rahatsızlıkla karşılanır. Yalnızlıktan hoşlanmaz ve evde uzun süre yalnız kalmaya tahammül edemez. Tüm yiyeceklere karşı düşkündür ve iştahlı bir köpektir. Yiyeceklerini saklamak gibi bir içgüdüsel özelliği vardır. Yiyecekleri onlar için çok değerlidir. Bu nedenle çocuklara, onların yiyeceklerine dokunmaması konusunda bilgi vermek gerekir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

  • #4504817
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • İngiliz Pointer

    Abartılmamıs ankara'da yavru ingiliz pointer arıyorum yardimci olursaniz sev ...

  • Afyon yakinlarinda bir şehirde cocker cinsi dişi bir köpek ariyorum.2 - 6 ay arasi mesajlarinizi bekliyorum.

    Whatsaptan ulasabilirsiniz. 0535 410 26 07 ...

  • 2aylık yavru

    Limon 2aylık aşıları yapılmış tam eyitimiyok ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.