french bulldog yavruları satılık

french bulldog yavruları satılık

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
French bulldog Sahibinden Çelebi Mah. French bulldog yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. French bulldog ilanları French bulldog yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah.
FRENCH BULLDOG

Birçok özellikleri sayesinde en fazla beslenen sevimli köpek türlerinden olan French bulldog köpek cinsleri, diğer köpek türlerinden farklı olarak büyük yapılı olmaları ve yüz hatlarında farklılık söz konusu olması ve kafa biçiminin küp şeklinde olması bu köpek türlerini diğer köpek ırklarından ayıran belirgin özellikleri arasında yer almaktadır.

Omuz bölgesinin vücut dengesi ile orantılı biçimde olması, vücut tüylerinin sarı renk tonuna sahip olması, vücut tüylerinin oldukça yumuşak bir yapıda olması, derisinin ise oldukça yumuşak bir yapıda olması, gözlerinin çıkık biçimde olması, kuyruğunun düz veya kıvrık biçimde olması gibi başlıca özellikler French bulldog köpek cinslerinin en fazla tercih edilmesini sağlayabilmektedir.Oldukça iyi huylu olması sayesinde insanlar ile iyi anlaşabilmektedir.

Bakımı oldukça kolay olmaktadır.

Oyuncu bir karaktere sahiptir.

Oldukça sevimlidir.

Uysal karakter yapısı sayesinde apartmanlarda kolayca beslenebilmektedir. Ayrıca apartman hayatında en fazla tercih edilen köpek ırkları arasında yer almaktadır.

Eğitilmesi durumunda farelere karşı apartmanı koruma altına alabilmektedir.

Oldukça sadıktır.

Uysal karakterist yapısı sayesinde kolayca sosyalleşebilmektedir.

Sahiplerini aşırı olarak kıskanmaktadır. Bu sebeple de eğitilmediği takdirde diğer insanlar ile ve köpekler ile anlaşma konusunda güçlük çekebilmektedir.

Ancak diğer köpekler ile aynı ortam içerisinde büyütülmesi durumunda diğer köpekler ile kolayca anlaşabilmektedir.

Yabancılara karşı huysuzluk yapabilmektedir. Ayrıca birçok evcil köpek ırklarından farklı olarak çocuklar ile de iyi düzeyde dostluk bağları kuramayabilmektedir. Yaşlı insanlara karşı ise, son derece iyimser bir tutum sergilemektedir.

Bu köpek ırkının tek olumsuz özelliği ise, oldukça fazla düzeyde salya salgılaması ve horlama eğilimine sahip olmasıdır. Bu bakımdan ev veya apartmanınızda French bulldog köpek ırklarından besleme karar verdiğinizde bu köpek ırkının günlük olarak salyasının ortama akmaması açısından gerekli takibi yapmanız gerekmektedir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4504369
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • doberman satılık yavruları

    Doberman köpek cinsi; Siyah, kızıl, mavi ve fawn rengi olmak üzere 4 adet farklı ...

  • beagle yavruları satılık izmir

    Beagle köpek, meraklı yapısıyla, oyuncu özelliğiyle çocuklarla oldukça iyi anlaş ...

  • 4,5 Aylık JackRussel Ücretsiz sizin olabilir

    KİMLİĞİİ VAR AŞILARI TAM ERKEK TUVALET EĞİTİMİ VAR MAMASI VE TASMA SETİYLE VERİC ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.