satılık pekinez yavruları

satılık pekinez yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Aşılı Pekinez Dişi ve Erkek köpek Çelebi Mah. Pekinez Sahibinden Çelebi Mah. Pekinez Çelebi Mah.
Pekinez köpeklerinin ana vatanı Çin’e dayanmaktadır. Ülkemizde bilinen bir cins olmakla beraber çok sevimli süs köpekleridir. Uzun tüylü, küçük kafalı ve küçük ırk köpek cinsleri olarak bilinmektedir. Genel olarak hayatta kalma süreleri 13 ile 15 yıl arasında değişmektedir. Kiloları ise 6 kg. ile 8 kg. arasındadır. Pekinezlerin boyu ise 15 cm. – 25 cm. arasındadır. Pekinez cinsi köpekler uzun tüylü köpek cinsleri sınıfında yer almaktadır. Özellikle tüy bakımına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Pekinez Cinsi Bakımı;

Bu cinsler, kahverengiden kreme kadar bir çok renk türüne sahiptir. Özellikle tüylerinin günde bir kez taranması gerekmektedir. Pekinez ırkı köpeklerimiz ev ortamına en uygun cinslerin başında gelmektedir. Çok sevecen olmakla beraber dost canlısıdır. Özellikle çocuklar ile iyi geçindikleri için ev ortamında rahatlıkla bakılabilir. Apartmanda bakılabilecek bir köpek cinsi arıyorsanız, Pekinez cinslerini tercih edebilirsiniz. Yavruyken alınıp, yetiştirileceği ortama iyice alıştırılarak sosyalleşmesi sağlanırsa, havlama sorunları da ortadan kalkacaktır.

Pekinez Cinsi Köpeklerin Beslenmesi;

Pekinezlere iştahsız olduğu dönemlerde yemek yedirmek bir hayli zor olabilir. Genel ırk özelliği olarak zaten oldukça seçici bir cinstir. Her yemeği yemek istemez ve öğün saatlerinde her zaman yemeği tercih etmezler. Dolayısı ile onları, tıpkı çocuklara yapıldığı gibi biraz kandırmanız gerekebilir. Pekinez cinsleri de diğer köpekler gibi yavruyken günde 3 öğün olarak, biraz daha büyüdüğünde günde 3 öğün olarak, yetişkin seviyesine yaklaştığında günde 2 öğün olarak, yetişkin bir köpek olduğunda ise günde 1 öğün olarak beslemek gerekmektedir.

Yedikleri mama miktarı genellikle çok az gözükmektedir. Bu durum sizi yine köpeğim az beslendi düşüncesine sokabilir. Ancak bu düşünceden hemen uzaklaşmak gerekmektedir. Çünkü asıl endişe edilmesi gereken, küçük boyutlu bu hayvanların aşırı mama yemesidir. Hazır kuru mama ve konserve mamalar ile beslenebilirler. Seçici olduklarından farklı mamalar ile onları yemek yemeye teşvik etmeniz gerekebilir. Genetik olarak hastalıklara yakalanmamaları için kalsiyum oranı düşük mamalar ile beslenmeli, diyetlerinde kalsiyum oranına dikkat edilmelidir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4504123
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • french bulldog satılık yavruları

    İri, yuvarlak uçlu, dik ve yarasa benzeri kulakları ile güçlü, küçük birFrench B ...

  • satılık doberman yavruları

    Dobermanlar zarif bir görüntüsünle beraber çok güçlü köpeklerdendir.Derin bir gö ...

  • beagle satılık yavruları

    Sevimli, dost canlısı ve aktif. Her özelliği ile tam bir ev köpeği olan Beagle, ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.