amerikan cocker satılık yavru köpekler

amerikan cocker satılık yavru köpekler

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Çelebi Mah. American coccer ilanları American coccer yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. American coccer Sahibinden 1 TL köpek American coccer fiyatları
2 aylık amerikan cocker dişi yavrularımızın ilk aşıları yapılmış olup, aşı karneleri ile ücretli sahiplendirilicektirler. Yavrularımızı İzmir Güzelbahçe de ki çiftliğimizde görmeye gelebilirsiniz. Diğer illere de anlaşmalı firmalarımız ile gönderim sağlanır.

Spanyel köpeklerinin tamamında olduğu gibi, İspanya kökenli olan Amerikan Cocker Spaniel ırkının kökenleri 1800’lü yıllara dayanıyor. Bu yıllarda İspanya’da av ve ev köpeği olmak üzere iki farklı türde üretilen köpeklerden, ev köpeği olan kısma dahil olan bu ırk, ilerleyen yıllarda su ve kara spanyeli olarak da ikiye ayrıldı. Amerikan Cocker Spanyeli ise kuş avlama yetenekleri sayesinde, “avcı köpeği” manasına gelen “cocker” ismini almayı başardı.Amerikan Cocker Spanyelleri 1800’lü yılların sonundan itibaren tüm dünyada yayılmaya ve tanınmaya başladı. Kısa süre içerisinde halk arasında da popülerlik kazanan bu ırk, insanlar için oldukça iyi bir dost olmayı başardı.Amerikan Cocker Spanyel köpekleri, belki de dünyanın en iyi korunan safkan ırklarından biri. Tarih boyunca üreticiler tarafından özel olarak ilgi gören ve araştırılan bu ırk, sürekli geliştirilerek üretilmiş. Bu özelliği sayesinde, türün karakteristik özellikleri korunmayı başarmış.Sesli iletişim kurmaktan çok hoşlanan Amerikan Cocker Spaniel sık sık havlayabilir. Havada uçan kuşlara, etrafta sallanan iplere ve hiçbir şey yoksa bile boşluğa havlayabilen bu ırk sahibine zor anlar yaşatma potansiyeline sahip.Oldukça nazik bir karaktere sahip olan bu köpekleri eğitirken sert davranmamaya özen gösterin. Dost canlısı ve nazik yapıları, sert davranılması halinde köpeğinizi strese sokabilir.Amerikan Cocker Spanyellerinin popüler olmasındaki en önemli nedenlerden biri de çok iyi aile köpekleri olmaları. Dost canlısı, nazik ve sakin karakteri sayesinde, çocuklarla oldukça iyi geçinebiliyor.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

  • #4500893
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • french bulldog satılık yavruları

    2 aylık dişi french bulldog yavrularımızın ilk aşıları yapılmış olup aşı karnesi ...

  • Beyaz Pomeranian yavruları

    Bunlar çay fincanı beyaz Pomeranian yavruları. Onlar çok küçük ve minyonlar. Sad ...

  • sevimli french bulldog bebeklerimiz

    fransız bulldog yavrularımız ömür boyu safkan ırk garantilidir gunu gelen uygula ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.