satılık french bulldog

satılık french bulldog

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Bademler Köyü köpek ilanı ver Bademler Köyü köpek ilanları French bulldog Dişi ve Erkek Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanı
Diğer ev hayvanları ve köpeklerle olmayı severler. Çocuklarla iyi anlaşırlar, adaptasyon kolaylığı olan, iyi birer arkadaştırlar. Bazı Fransız Bulldogları yabancılara temkinli yaklaşır ancak çoğu herkesle iyi geçinir. Horlama yada salya akıtma davranışı gösterebilirler. Yayvan kafası, yuvarlak kulakları, sivri;dikkat çekici yarasa kulakları vardır. Kısa bacak ve kuyrukları, çembersel göğüsleri, sıkı ve kaslı vücudu vardır. Baktığınızda aktif, akıllı, sağlam kemikli kaslı, düz tüyleri olan, sıkı; küçük yada orta yapılı bir köpek görürsünüz. Açıkgözlü, meraklı ve ilgilidir. Sıkı bir eğitim önemlidir. Eğiticinin ses tonu çok önemlidir ve uygun ses tonu olduğunda eğitim çok kolay olur. Basit hareketleri öğrenmek onlar için kolaydır ancak bazen inatçı olabilirler.Fransız Bulldoglar tüy dökerken kauçuk fırçayla taranmalıdır. Kuyruk ve yüz kıvrımlarına özel losyon sürülmeli böylelikle temizlikleri sağlanmalıdır. Hafif fırçalama ve diş macunu kullanılmalıdır. Fransız Bulldogların bir çoğu yüzemez ve sıcak havaya karşı hassasiyetleri vardır.Sevecen, akıllı, hassas, basit ve korkusuzdur. Vefalı olması ile bilinir; yüzü kızgın gibi görünür ancak aksine mutlu bir karakteri vardır. İhmal edildiklerinde davranış bozuklukları gösterebilirler sahipleriyle geçirdikleri zamanlarda çok mutlu olurlar. Fransız Bulldogları aktif, oyunsever ancak çok fazla gürültücü değildir.

Düz, kısa ve güzel tüylere sahiptir. Benekli veya çizgili, taba, beyaz olabilirler. Üzerlerinde fark yaratan bazı işaretler de olabilir. Özellikle baş ve omuz kısmında kırışıklık ile birlikte, derileri yumuşak ve gevşektir.Basit egzersizler yeterli olur bu yüzden günlük egzersize ihtiyaç duyarlar. Güçlü kemikleri, kasları ve eklemlerinin olması için iyi dinlenmesi gerekir. Uzun mesafeler koşmasını, yada yüksek yerlerden atlamasını beklememek gerekir. Apartman hayatına kolay uyum sağlarlar.

Fransız Bulldog cinsi köpekler boğa dövüşü (zincirlenmiş boğa yada ayıya bir yada daha fazla köpeğin saldırdığı spor) için yetiştirilmiş olan İngiliz Bulldog türünden ortaya çıkmıştır. Fransız Bulldoglar (Bouledogue Francais yada Frenchie) Endüstri Devrimi süresince işçilerin küçük Bulldogları İngiltere'den Fransa'ya getirmesiyle populeritesi artmıştır. Fransızlar İngilizlerin aksine dik yarasa kulaklı, küçük yapılı, uysal yaratılışta olan köpekleri tercih etmişlerdir.Fransız Bulldoglar yüksek tabaka insanlar arasında populer olmuş; zengin yolcular tarafından Amerikaya geri götürülmüş ve harika köpek gösterileri sayesinde yaygın bir moda haline gelmiştir.

--- -- --- -- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- -- - -- -- -- - -

-- Pet açıklaması --

0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

sa tılık french bulldog yavruları,satılık french bulldog,satılık french bulldog yavru,köpek

satılık yavru köpekler,satılık köpekler,ev köpekleri,ev köpeği,yavru köpekler,fransız bulldog
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4489560
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • satılık pug yavruları

    Ev hayvanları, köpekler ve çocuklarla iyi geçinirler. Sahibi tarafından ihmal ed ...

  • 2,5 AYLIK HUSKY YAVRUSU

    İlk aşısı vuruldu 2 haftaya bir aşısı daha vurulacak parazit tedavisi vardır. Ç ...

  • satılık teacup yorkshire terrier yavruları

    Kişisel alanına müdahele edilmediği sürece; çocuklar ile iyi geçinirler. Küçük b ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.