satılık schnauzer yavruları

satılık schnauzer yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Schnauzer 1 TL Bademler Köyü yaş 0-3 Aylık köpek Bademler Köyü Bademler Köyü Schnauzer ilanları Schnauzer Bademler Köyü
Schnauzer; sakallı, kaşlı ve bıyıklı bir yüze sahiptir. Tüylerinin bakımı özen ister. Sahibine bağlı ve onunla birlikte vakit geçirmeyi çok seven Schnauzer her türlü ortamda uyum sağlayan bir ırktır.Çocuklarla, köpeklerle ve diğer ev hayvanları ile iyi anlaşan bir cinstir. Ancak insanlara karşı biraz daha temkinli davranır. Standart Schnauzerler yeterli ilgi alaka gösterilmesi ve uygun egzersiz yaptırılması onun tavırlarını olumlu yönde etkiler. Minyatur Schnauzerler kadar köpek dostu değillerdir ancak onlardan daha az havlama davranışı gösterirler. Kırpılması isteğe bağlı yüksek kulakları, uzun, dikdörtgen kafası, küçük, derin gözleri vardır. Ayakları yuvarlak kedi ayağı gibidir, kulakları diktir. Çok hızlı öğrenmesine rağmen inatçı bir yönü de vardır. Eğitim çok fazla ısrarlı olmamalıdır. Standart Schnuazerler bakıcılarının sesine hassastır. Çobanlık, avlanma gibi bir çok aktivite öğrenebilirler.Haftalık tarama gerektirir. Gösteri köpekleri biçimli tımar edilirken Standart Schnauzerler kırpılır. Kulakları temiz tutulmalı ve patlerindeki fazla tüyler temizlenmelidir. Kulakları kırpık olan Schnauzerler kulak enfeksiyonuna karşı kontrol altında tutulmalıdır. Yüzdeki uzun tüyler ise sık sık taranmalıdır. 13-15 yıllık ömürleri vardır.Hevesli ve akıllı bir öğrencidir. Eğlenceli ve cesur oluşu onu iyi bir arkadaş yapar. Koruyucu, vefalı ve açıkgöz olması ile harika bir bekçi köpeği olabilirler. Diğer bir yandan patronun kim olduğu ona her daim hissettirilmelidir.Alt katman yumuşak ve kalındır; üst katman ise uzun, ve pürüzlü tüylerden oluşur. Çene ve yüzündeki tüyler daha uzundur ve bu sanki sakal ve kirpik varmış gibi gösterir. Scnauzerler çok az tüy dökerler.Ortalama derecede egzersize ihtiyaç duyarlar. Top ile oynama, yüzme, ormanda koşu gibi aktivitelerden hoşlanırlar. Yeterli egzersiz yapması için ortam sağlandığında apartman hayatına uyum sağlayabilirler.Standart Schnauzerler uygun ve ılık hava koşullarında dışarıda yaşayabilir ancak oynayacak uygun dış mekan ile evde yaşamayı tercih eder.Schnauzerler (Almanca'da kısa sakal anlamına gelir) 1870'lerden sonra Almanya'da bulunan 'Schnauzer' adındaki köpekten sonra isimlendirilmiştir ancak aslen kökeni Orta Çağlara kadar dayanır. Bu heykeller ve Rembrandt çizimlerinde açıkça görülmektedir. İlk Schnauzerlerin gri Spitze ve siyah Poodle cinslerinin melezlenmesi sonucu ortaya çıkması muhtemeldir. 1900'lerin başlarında usta bir fare avcısı ve bekçi köpeği olmasıyla populer olmuştur. Standart Schnauzerler ( Mittelschnauzerler) 1. Dünya Savaşında populer polis ve mektupçu köpek olmuş ve 2. Dünya Savaşı sonrasında ise ev köpeği halini almıştır.

... ... ... ... ... .. . ... .. . ... ... ... ... . .. . ... .. ..

-- Pet açıklaması --

0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

sa tılık schnauzer yavruları,satılık schnauzer,schnauzer,schnauzer yavruları,köpek yavruları,köpekler,köpek,ev köpekleri,satılık yavru köpekler,satılık ev köpekleri,köpek
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4489547
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • minyatür chihuahua yavrusu

    Minyatür Chihuahua yavrumuz yeni ailesini arıyor. Detaylı bilgi için iletişime g ...

  • şecereli pomeranian boo

    Pomeranian Tedy Bear tip şecereli yavrumuz yeni yuvası için hazırdır. Detaylı bi ...

  • şecereli maltese terier

    Şecereli Maltese Terier yavrumuz hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geç ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.