satılık teacup yorkshire terrier yavruları

satılık teacup yorkshire terrier yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Yorkshire terrier 1 TL Bademler Köyü Yorkshire terrier İlk hayvan bakacaklara Yorkshire terrier Sahibinden 1 TL Yorkshire terrier yaş 0-3 Aylık
Kişisel alanına müdahele edilmediği sürece; çocuklar ile iyi geçinirler. Küçük boyutu yüzünden iyi denetlenmezse küçük çocuklarla yalnız bırakılmamalıdır. Büyük köpeklere karşı fazla cesur davranabilirler ancak diğer ev hayvanları ve kedilerle iyi geçinirler. İç mekanda yaşamayı tercih ederler ve soğuk havalara uygun değildirler.İnatçı yapıları yüzünden biraz zorlaşsa da öğrenmeye açık, akıllı köpek türleridir.Günlük bakım ve fırçalama ister. Eğer bu çok zaman alırsa profesyonel kişiler tarafından tüyler kısaltılabilir. Bir bant ile tüylerin göz önüne gelmesi engellenmelidir. Kulak çevresinden sarkık tüyler de düzenli bir şekilde temizlenmelidir. 12 ile 15 yıl aralığında ömürleri vardır.Ailelerine bağlı olmakla birlikte; biraz özgürlük isterler. Boylarını aşan karakter yapıları vardır. Akıllı, hayat dolu,cesurdur. Köpeklerin arasında akıl yönünden testler sonucunda 3. olduğu görülmüştür. Tehlikeyi sezdiğinde havlama davranığı gösterir. Alfa Köpek karakterlerinden dolayı deneyimsiz insanlar için uygun değildir.Kafa, göğüs ve bacaklarda altın rengi olan düz, ipeksi, uzun tüyleri vardır. Tüylerinin renk ve yapısı gösteri köpeği olmasının özelliğidir. Siyah ve ten rengi doğarlar ve sonradan doğal renklerine ulaşırlar. Gösteri köpekleri tüyleri çok uzun olacak şekilde tımar edilirler hatta bazen tüyler yerlere kadar uzanır ve bunun yanı sıra sırttan ikiye ayrılır.Aktivite ihtiyaçlarının çoğunu iç mekanda yaptıkları egzersizlerle giderebilir. Ancak günlük yürüyüş yada bahçede koşmaları iyi olur. Apartman hayatına uygun olmaları göze çarpar.Yorkshire Terrier apartman hayati için iyi bir seçenektir. Evde oldukça aktiftir. Sıcak ortamlarda yaşamayi sever.

Yorkshire Terrier (yada Yorkie) Kuzey İngiltere, Yorkshire'da fareler ve diğer haşaratları yakalamak için üretilmiştir. Bir kısmı fabrika işçisi olarak İngiltere'ye gelen İskoç göçmenlerle birlikte gelen terrierlerden üretilmiştir. Uzun ve mavi tüylerini büyük ihtimalle Clydesdale ve Skye Terrierlerinden; onların imzaları olan tüy şekillerini de İngiliz Siyah ve Ten Terrierlerinin melezlenmeleri ile almışlardır. İlk Yorkshire Terrierleri Broken-Haired Scotch Terrier yada Toy Terrier olarak bilinirler. 1865'de Yorkshire'da doğan Huddersfield başarılı bir avıcısıydı ve bir çok Yorkshire Terrier yetiştirmiştir. Günümüzde de bu türün atası olarak bilinir.1872'de Amerika'ya getirilmiş ve 1878'de Amerikan Kennel Kulübü tarafından itibar görmüştür.48.000 kayıtla 2006'da Kennel Kulübünün en çok kayıt alan ikinci türü olmuştur. Bu türün ünlülerine ise Audrey Hepburn'un Yorkshire'ı 'Mr. Famous', Tricia Nixon'un Pasha'sı,'Wizard of Oz' dan 'Toto' örnek olarak gösterilebilir. 2002'de Gines Rekorlar Kitabına adını yazdıran ve 12 cm ile dünyanın en küçük köpeği olan Big Boss: 7 cm boyu ve sadece 4 onsluk ağırlığı ile İngiltere'den Sylvia da vardır.

*** * * * *** * ** *** * ** ** *** ** ** *** *** *** * * * ** *** ** * * * * *

-- Pet açıklaması --

0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

satılık yorkshire terrier yavruları,satılık yorkshire terrier,satılık mini yorkshire terrier

satılık yorkshire terrier yavru köpekler,yorkshire terrier,yorkshire terrier mini,köpekler,

ev köpeği,evde bakılacak köpekler,süs köpeği yorkshire terrier,scoobypetlife
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4489548
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • satılık schnauzer yavruları

    Schnauzer; sakallı, kaşlı ve bıyıklı bir yüze sahiptir. Tüylerinin bakımı özen i ...

  • minyatür chihuahua yavrusu

    Minyatür Chihuahua yavrumuz yeni ailesini arıyor. Detaylı bilgi için iletişime g ...

  • şecereli pomeranian boo

    Pomeranian Tedy Bear tip şecereli yavrumuz yeni yuvası için hazırdır. Detaylı bi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.