satılık pug yavruları

satılık pug yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Bademler Köyü köpek ilanları köpek Pug fiyatları Erkek köpek Bademler Köyü Pug Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanı köpek ilanlari Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanı ver
Ev hayvanları, köpekler ve çocuklarla iyi geçinirler. Sahibi tarafından ihmal edilirse kıskançlığa kapılabilirler ve yoğun sosyalleşme programına tabi tutulmaları gerekir. Puglar sevgi dolu olmakla birlikte hep sahibinin yanı başında olmayı severler. Bir çoğu hırıltı ve horlama davranışı gösterir.Pug ile eğitim yaparken ona karşı kibar olunmalıdır; sahibinin ses tonuna karşı hassastır. Bu ırklar bazen inatçı olabilirler ancak itaat eğitimiyle başarı sağlanır.Pug'ın ölü tüyleri kauçuk bir fırça ile periyodik bir şekilde temizlenmelidir. Yüzdeki buruşukluklarına özel bir losyon uygulanmalıdır. Yüzünün yapısı göz kusurlarına ve çizik göz korneası; nefes problemlerine yol açabilir. Bunlarla birlikte obeziteye yakalanma riskleri olduğundan egzersiz ve diyet önemlidir. Klimasız araba içinde yada sıcak havada dışarıda bırakılmamalıdır. ‘Ters Hapşırma’ da görülebilir ancak endişelenecek bir durum değildir. O anda yapılacak şey köpeğin boğazını kaşımaktır. Puglar'ın ömürleri 12-15 yıl arasında değişir.Puglar, sakin, uyumlu, sosyal, akıllı köpeklerdir. Latincede ‘az içinde çok’ anlamına gelen ‘multum in parvo’ tabiri bu tür için sık sık kullanılır. Pug, küçük bedeninde kocaman bir karakter barındırırlar.Pug'ın tüyleri parlaktır; renkleri ise kayısı, gümüş, siyah, geyik rengi olabilir. Hepsinin yüzünde siyah maske vardır. Tüy dökmeleri ne çok az ne çok fazladır; yılda bir kere dökerler. Geyik rengi olanlar çok fazla tüy dökerler ve çift kat tüy katmanları vardır. Tüy dökmenin önüne geçmek için düzenli tımar ve özel şampuanlar uygulanmalıdır.

Pug cinsi köpekler aynı zamanda Carlin yada Marie Antoinette’ninPug cinsi köpeğinin adı olan Mops olarak da adlandırılırlar. Başka bir ismi ise Çin Pug’dır. ‘Pug’ kelimesi Latince ‘yumruk’ (bu ırkın kafası yumruğa benzer) kelimesinden yada İngilizce oyuncu küçük maymun anlamına gelen ‘pugg’ (Shakespeare’ın “Bir Yaz Gecesi Rüyası” Oyunundaki ‘Puck’ dan esinlenerek) kelimesinden türemiştir. Diğer küçük ırkların aksine bu ırk mastiff soyundan gelmiştir. Kökeninde Shang Hanedanlığı (M.Ö 1766-1122) süresince Çin İmparatoruna ait köpek olarak beslenmiş ve Tibet rahipleri arasında popüler bir cins olmuştur. Puglar Hollanda’ya Dutch East İndies Ticaret Şirketi tarafından ithal edilmiştir. Hollanda’da bir Prens’in hayatını suikastçıyı fark ettiğinde havlayarak kurtarmış olması da bu ithalata çok büyük katkı sağlamıştır. Daha sonra ise Kral William tahtı teslim almaya giderken bir Pug ona eşlik etmiştir. Napolyon’un eşi Josephine 1794’te o hapishanedeyken ona mesaj göndermek için kullandığı ‘Fortune’ adında ve 1800’lerin sonunda Kraliçe Victoria’nın kendisinin beslediği bir çok Pug cinsi köpeği vardı. Ev köpeği olmalarının yanında Pug’lar bekçi köpeği, iz sürücü olarak da hizmet vermişlerdir. 1885 yılında Amerikan Kennel Kulübü bu ırkı resmen tanımıştır. ‘Siyah Giyen Adam’ filminden ‘Frank’ ve Amerika Online’dan ‘Top TV Moment of 2004’ ödülünü kazanan David Litterman’dan ‘Konuşan Köpek Oddie’ örnekleri Pugların ünlülerine örnek olarak verilebilir.

/// /// /// /// /// /// /// // /// /// /// /// /// /// /// /// // /// ///

-- Pet açıklaması --

0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

satılık pug yavruları,satılık pug,satılık pug yavrusu,satılık pug yavru köpekleri,köpek

pug,pug yavruları,pug köpeği,pug mops,pug satılık,satılık yavru köpekler,satılık köpek
Özellikler

Secereli

Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4489552
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • 2,5 AYLIK HUSKY YAVRUSU

    İlk aşısı vuruldu 2 haftaya bir aşısı daha vurulacak parazit tedavisi vardır. Ç ...

  • satılık teacup yorkshire terrier yavruları

    Kişisel alanına müdahele edilmediği sürece; çocuklar ile iyi geçinirler. Küçük b ...

  • satılık schnauzer yavruları

    Schnauzer; sakallı, kaşlı ve bıyıklı bir yüze sahiptir. Tüylerinin bakımı özen i ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.