ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN)

ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN)

Karadeniz » Bartın » Bartın
Görüşülür
ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN)
 
ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN) ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN) ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN) ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN) ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN) ÜCRETSİZ 8 YAVRU KÖPEK SAHİPLENDİRİLİR(BARTIN)
Hamile kaldığı için sokağa atılan güzeller güzeli bir terriyer Bartın Üniversitesinin duyarlı gençleri sayesinde yaşama tutunur ve 8 bebeğini bir yurdun merdiven altında dünyaya getirir Küçücük bedeni 8 bebeği beslemeye yetmeyince yine üniversiteli gençlerimiz devreye girer ve anneye güçleri ölçüsünde destek olurlar. 8 bebek annelerinin ve gençlerin özverileriyle can kaybı olmadan bu güne kadar geldiler. Fakat bir yandan havaların soğuması diğer yandan yavruların ayaklanıp yola çıkmaları onların varlığını riske atmakta. Hepsi birbirinden şirin dünyanın kötülüğünden habersiz bu bebeklerden birini almak onun kurtarıcısı olmak istemez misiniz ? Şehir:Bartın (İl dışından sahiplenmek isteyenler pet nakille ya da bizzat kendileri gelerek sahiplenebilirler) İLETİŞİM: Zane ÖZGÜL Facebook linki: https://www.facebook.com/zaneozgul
  • #2784451
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık malta terrieri yavruları anne altından

    kendi köpeklerimin yavruları veteriner sağlık teknikeriyim hepsi garantili sağlı ...

  • 60 GÜNLÜK AMERİKAN COCKER ACİLL SATILIK FİYAT DÜŞTÜ

    ACİL SATILIK FİYAT DÜŞTÜ ORJINAL AMERİKAN COCKER DİŞİ ULUSLAR ARASI KARNESİ VAR ...

  • safkan dişi kangal yavruları uygun fiyata böylesi yok

    Yerinde görmeden hayvan almayın anne baba safkan 6 adet dişi yavruların 3 satıld ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.