1.5 Aylık Erkek köpek Yvrusu Ücretsiz Sahiplendirilir(Sakarya)

1.5 Aylık Erkek köpek Yvrusu Ücretsiz Sahiplendirilir(Sakarya)

Marmara » Sakarya » Adapazarı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Sakarya » Adapazarı
1.5 Aylık Erkek köpek Yvrusu Ücretsiz Sahiplendirilir(Sakarya)
 
1.5 Aylık Erkek köpek Yvrusu Ücretsiz Sahiplendirilir(Sakarya) 1.5 Aylık Erkek köpek Yvrusu Ücretsiz Sahiplendirilir(Sakarya) 1.5 Aylık Erkek köpek Yvrusu Ücretsiz Sahiplendirilir(Sakarya) 1.5 Aylık Erkek köpek Yvrusu Ücretsiz Sahiplendirilir(Sakarya) 1.5 Aylık Erkek köpek Yvrusu Ücretsiz Sahiplendirilir(Sakarya)
Pudra, Sakarya Bebekleri için başlatılan yardımlardan nasiplenen bebeklerden biri... Onların mamaları ve veteriner kontrolleri HaySev ve Kolaymama'nın başlattığı kampanya sayesinde karşılanıyor.. Ve Pudra ona ve arkadaşlarına yardım eden herkese teşekkür edip, patisini sallıyor! Pudra çok sevimli pofuduk mu pofuduk bir çocuk... Oldukça sempatik, cana yakın ve oyuncu. Büyüyünce iri bir bebek olacak olan Pudra kendisine yuva aramakta. Böylesine güzel bir çocuğu kaçırmak istemezsiniz diye düşündük ;) 1, 5 Aylık Cinsiyet : Erkek Irk : Pofuduk baş Yer : Sakarya - Adapazarı İletişim :
  • #2679378
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.