ÜCRETSİZ ERKEK JACK RUSSELSAHİPLENDİRİLİR

ÜCRETSİZ ERKEK JACK RUSSELSAHİPLENDİRİLİR

Karadeniz » Zonguldak » Kilimli
Görüşülür
ÜCRETSİZ ERKEK JACK RUSSELSAHİPLENDİRİLİR
 
ÜCRETSİZ ERKEK JACK RUSSELSAHİPLENDİRİLİR ÜCRETSİZ ERKEK JACK RUSSELSAHİPLENDİRİLİR ÜCRETSİZ ERKEK JACK RUSSELSAHİPLENDİRİLİR ÜCRETSİZ ERKEK JACK RUSSELSAHİPLENDİRİLİR
Petshoplarda çokça rağbet gören bu minik ırkın bahtı kara üyelerinden biri Carlos. Bir kaç ay önce satın alınmış sonrasında bir şekilde ezilip Sakarya barınağına getirilmiş buradaki imkansızlıklardan ötürü tedavisi yapılamayınca bacağı kangren olmuş. Bir grup öğrenci olarak biz bu ufaklığı aldık özel bir klinikte bacağını kestirerek hayatını kurtardık sonrasında okulumuz tatile girdiği için Zonguldaka getirdim. 3 bacaklı olması kesinlikle onun hayatını olumsuz etkilemiyor neşeli ısırma huyu asla olmayan küçük bir delikanlı o dişlerine bakarak 9 aylık civarı olduğunu söyledi veterinerimiz. Baştan söyleyeyim tuvalet terbiyesi yok o yüzden bahçeli bir evde güzel bir kulübede yaşamasını istiyoruz. Sesseiz sakin bir köpek kediden çok az büyük olduğu için ve hep böyle kalacağı için beslemesi çok çok kolay . Kucağa çok alışık her yere kolayca götürmek mümkün. Zonguldak içinde sahiplendirilecektir.
  • #2673191
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • samsundan sahibinden satılık dişi doberman

    eğitim komutları:yat değince yatar, otur dediğinde oturur, yuvarlan dediğinde yu ...

  • 8 AYLIK ORGİNAL AMERİKAN GOLDEN ( BEYAZ ) NADİR BULUNUR

    BÜTÜN AŞILARI , KORUYUCU JELLERİ , TUVALET EĞİTİMİ , OTUR KALK EĞİTİMİ , VİTAMİN ...

  • izmirde yavru köpek

    izmir balçovada 3 aylık dişi pekinez yavrusunu verıyorum asıları ve tuvalet eğit ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.