2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK)

2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK)

Karadeniz » Zonguldak » Zonguldak
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Zonguldak » Zonguldak
2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK)
 
2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK) 2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK) 2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK) 2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK) 2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK) 2 HAFTALIK ÖKSÜZ KEDİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLİR(ZONGULDAK)
Henüz 2 haftalıkken annesine en muhtaç olduğu dönemde annesinden bir şekilde kop...muş-koparılmış bir can o . Erkek olması dışına şu anda herhangi bir özelliği yok klasik bir bebek =) Sürekli uyuyor uyandırınca ağlayarak meme arıyor tuvaletini biz uyarınca yapabiliyor vs vs ... .Bir şekilde hayata tutunmak zorunda ; bu onun hayat mücadelesi biz her ne kadar desteklesek de her şey onda bitecek. Umuyorum ki yaşam mücadelesine galip gelecek ve bu savaşcı ruha layık cici bir ev bulacaz. Şimdiden Rezerve etmek isteyen varsa kaçırmasın 5. haftadan itibaren kendi başına yemek yemeye başlayacak gün geçtikçe büyüyecek koca bir adam olacak uzun lafın kısası bebek büyütmenin zevkine varmak isteyenler için işte fırsat ...:) letişim:ketmenbripeta@hotmail 203;.com
  • #2692813
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.