SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI

SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI

Ege » İzmir » Karabağlar
3.000₺
  • 3.000₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI
 
SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI SİPARİŞ ŞANTİYE KARAVANLARI
-en:200 / yükseklik:200 / uzunluk 312 den başlayıp 612 ye kadar istediğiniz ölçüde olabilmektedir. uzunluğu 512 cm ve daha uzunları çift dingillidir. -dışı paslanma ve çürümeye karşı galvaniz baskılı malzemeden olup ömür boyu paslanma ve çürüme garantilidir. -içi 20 lik beyaz plastik lambridir. arasında sıcak ve soğuk yalıtımı için 3 lük strafor kaplıdır. -tabanı 2 cm kalınlığında çift yüzlü MDF lamdır. -trafik tescili ve süspansiyonu olmadığından trafikte uzun yollarda dolaşmaya uygun değildir. -ev, yazlık, büro, depo ve daha birçpk amaçla kullanılmaktadır. - standartta içi boş oda şeklinde olup, banyo, mutfak, wc, ranza, elektrik ve su tesisatı, oda gibi detaylar istek üzerine yapılıp ayrıca fiyatlandırılır. -çeki demiri aracınıza göre takılır. -fiyat 200x312 olana aittir, siparişleriniz için tel. den irtibata geçiniz.
  • #3179477
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.