İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN

İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN

Ege » İzmir » Karabağlar
2.900₺
  • 2.900₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN
 
İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN İMALATÇIDAN İSTEĞE GÖRE KARAVAN
siz ihtiyacınızı bildirin biz üretelim. karavanlarımız gezi karavanı olmayıp onun haricinde her türlü amaca uygundur. dışları paslanma ve çürümeye karşı ömür boyu garantili birinci sınıf galvaniz sacdandır. içleri plastik lambridir. arasında komple 3 lük strafor izolasyon bulunmaktadır. genişlikler standart olup 200 cm dir. yükseklikleri 200 cm dir. boyları 312 cm den 612 cm ye kadar isteğe göre yapılmaktadır. dışları daha sonra boyanmaktadır. süspansiyonu olmadığı için trafikte uzun süre dolaşmaya uygun değildir. tekerleri 20-30 km gibi kısa mesafelere nakletmek içindir. fiyat 200x312 nin içi boş oda şeklinde olana aittir. istek üzerine içine banyo, wc, mutfak, oda, ranza, elektrik ve su tesisatı yapılmaktadır ve ayrıca fiyatlandırılmaktadır. bunun dışında yatakhane, büfe, büro gibi amaçlar içinde ihtiyaca göre yapılır. İÇ DİZAYNI İÇİN VE DAHA BÜYÜKLERİ İÇİN FİYAT ALINIZ. KDV nakliye alıcıya aittir. hazırda bulunmaz, sipariş üzerine üretilmektedir.
  • #3025508
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.