İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU

İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU

Ege » İzmir » Karabağlar
1.800₺
  • 1.800₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU
 
İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU İMALATÇIDAN 7 METRE VE 1 TONLUK TEKNE RÖMORKU
tekne römorklarımızın hepsi fabrikasyon hazır galvaniz malzemeden üretilmekte olup, daldırma veya kaplama değildir. örnekteki römork 7 metre ve 1 tona kadar olan tekneler için dizayn edilmiş olup çift şasilidir. tek dingilli olanı 1800 tl, çift dingilli olanlar 2200 tl dir. kullanılan ekipmanlar kaliteli ve ithaldir. arka tamponu portatif olup suya girerken çıkarılmaktadır. elektrik tesisatı trafiğe uygundur. poryalar tofaş olup keçelidir, su girmez.yan dayama kalastraları sayesinde tekneniz çizilmez ve çok dengeli bir şekilde sabitlenmektedir. 5.5 metre -500 kg lık tekneler için fiyat 1500 tl 2 tona kadar tekneler için daha kalın ve daha ağır malzemeden yapılan römorkların fiyatları tekneye göre belirlenmektedir. nakliye kdv alıcıya aittir. hazırda bulunmaz, sipariş üzerine üretilir.
  • #2917531
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.