İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU)

İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU)

Ege » İzmir » Karabağlar
2.200₺
  • 2.200₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU)
 
İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU) İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU) İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU) İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU) İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU) İMALATÇIDAN ÖZEL RÖMORKLAR(KAMPÇI RÖMORKU)
imalatlarımız kişiye özel sipariş römorklardır. siz ihtiyacınızı bildirin sizin için üretelim. örnekteki römork zodyak bot muhafaza ve üzerinde çadır kurmak isteyen kampçılar için üretilmiştir.bir çok amaç için kullanılabilmektedir.200 x 400 x 100 ölçülerindedir. malzeme galvaniz olup paslanmazdır.üzeri su kontrası olup su için üretilmektedir.tekerleri 13 veya 14 inch olup tofaş poryaları kullanmaktayız. elektrik tesisatı trafiğe uygundur. kendi ağırlığı 230 kg dır. 800 kg taşıma kapasitelidir. tescilsiz kullanımına izin verilen her tür römorku sizin için üretiyoruz. nakliye kdv alıcıya ait olup sipariş üzerine üretilmektedir. hazırda bulunmaz.
  • #2917502
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.