SATILIK SOSYAL SÜLFÜR TRITON KAKADU PAPAĞAN MAZAĞAMIZDA

SATILIK SOSYAL SÜLFÜR TRITON KAKADU PAPAĞAN MAZAĞAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
SATILIK SOSYAL SÜLFÜR TRITON KAKADU PAPAĞAN MAZAĞAMIZDA
 
SATILIK SOSYAL SÜLFÜR TRITON KAKADU PAPAĞAN MAZAĞAMIZDA SATILIK SOSYAL SÜLFÜR TRITON KAKADU PAPAĞAN MAZAĞAMIZDA SATILIK SOSYAL SÜLFÜR TRITON KAKADU PAPAĞAN MAZAĞAMIZDA SATILIK SOSYAL SÜLFÜR TRITON KAKADU PAPAĞAN MAZAĞAMIZDA
İyi konuşan Kakadulardandır. Çokk, çokk sevecen ve oyunculardır, çok kolay numara öğrenirler. Bütün Kakadular gibi, zihinleri hep meşgul tutulmalıdır. Daha çok sabah ve akşam saatlerinde bağırdıkları bilinse de, bağırması pekiştirilmiş olanlar 3bütün gün de bağırabilirler. Sülfür Kakadular ihtiyaçlarının karşılandığı evlerde müthiş evcil hayvanlar olurlar. Tek bir kişiye bağlanırlar ve diğerlerine en fazla tolere ederler. Küçük çocuğu olan ailelere önerilmezler. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : MAĞAZA: CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3999179
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.