SATILIK SCOTTISH FOLD THREE COLOUR YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

SATILIK SCOTTISH FOLD THREE COLOUR YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
SATILIK SCOTTISH FOLD THREE COLOUR YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK SCOTTISH FOLD THREE COLOUR YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD THREE COLOUR YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD THREE COLOUR YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD THREE COLOUR YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
Scottish Fold Kedisi vücut yapısı itibariyle çok sevimli bir kedi cinsi olmakla beraber iyi huylu ve kolay iletişim kurabilen karakter yapısıyla gönüllere taht kurar. Kendilerine özgü oturuş stilleri olan Scottish Fold Kedileri, onları bu halleriyle gören kedi severlerin gülümsemesine neden olurlar. Scottish Fold Kedisi sahiplerinin, çok şanslı kedi severlerler olduklarını söyleyebiliriz. Scottish Fold Kedileri, okşanmaktan büyük keyif alsalarda, kucağa alınmak onlara göre değildir. Hafif dairesel haraketlerle masaj yaparak, Scottish Fold Kedisini mest etmek işten bile değildir. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3995252
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • SON SCOTTİSH STRAİGHT YAVRU

    Kendi kedilerimin TORTİE renkli son scottish straight yavrusunu çok uygun ücrete ...

  • Blue Scottish fold dişi

    Kendi kedilerimin son scottish fold dişisini ücretli sahiplendiriyorum. İLETİŞİM ...

  • EVDE BAKTIĞIMIZ SON KALAN SCOTTİSH YAVRU

    Evde baktığım kedimin scottish fold dişi yavrusunu uygun fiyata sahiplendiriyoru ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.