SATILIK ŞİRİN Mİ ŞİRİN PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

SATILIK ŞİRİN Mİ ŞİRİN PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
SATILIK ŞİRİN Mİ ŞİRİN PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK ŞİRİN Mİ ŞİRİN PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK ŞİRİN Mİ ŞİRİN PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK ŞİRİN Mİ ŞİRİN PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK ŞİRİN Mİ ŞİRİN PEKİNEZ YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
Yeterince sosyalleştirilirse hayvanlarla ve köpeklerle iyi anlaşırlar ancak şüpheci oldukları bilinir. Saygısızlığı ve rahatsız edilmeyi affetmezler bu yüzden küçük çocuklu ailelere uygun olmayabilirler. En yaygın renkleri kırmızı, altın rengi ve samurdur. Diğer olası Pekingese renkleri ise siyah ve beyj, beyaz, siyah, krem yada mavidir. Çin İmparatoriçesi Dowager Cixi'ye göre bir köpek Henaden üyelerinin gardolaplarında bulunan kıyafetlerin hepsine uygun olabilir. Bir aslan gibi altın rengi, kırmızı ayıya benzer kırmızı, ejderha gibi olabilir. Yabancılardan pek memnun olmayan; asil köpeklerdir. Bir kere sahibine bağlanırsa bu ebedi olur. Bir kişiye daha fazla bağlanma eğilimi gösterirler. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3996609
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • şİVAVA YAVRULARI ANTALYA'DA SAHİBİNDEN SATILIKTIR

    Sahibinden sıfır numara Chihuahua (şivava) satlıktır.Chihuahua iyi bir eşlik köp ...

  • denizli 0 numara büyümeyen teriyer yavru köpekler

    0 NUMARA BÜYÜMEYEN 3 TANE TERİYER YAVRULAR SAHİBİNDEN SATILIKTIR İLETİŞİM 0530 ...

  • YORKSHİRE TERRIER YAVRULARIMIZ

    *KREDİ KARTI GEÇERLİDİR.YAVRULARIMIZ ÜCRETLİDİR.FİYATLARIMIZ KALİTEMİZE GÖRE OLD ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.