SATILIK SCOTTISH FOLD LYNX POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

SATILIK SCOTTISH FOLD LYNX POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
SATILIK SCOTTISH FOLD LYNX POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK SCOTTISH FOLD LYNX POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD LYNX POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD LYNX POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SCOTTISH FOLD LYNX POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
Çıkıntılı yanaklar, hafif kavisli kısa bir burnu vardır. Yüzüne sevimli görünüm kazandıran gözleri geniş, yuvarlak ve birbirinden oldukça ayrıktır. Gözleri genellikle altın veya bakır rengindedir. Ancak tüy rengi ile uyumlu olarak değişebilir. Ayrıca gözler, bazen tuhaf bir şekilde iki rengi birden yansıtabilir.Geniş göğüsleri ve gelişmiş omuzları ile orta boyutlarda, yuvarlak hatlara sahip bir kedidir. Kaslı vücut yapıları vardır. Bacakları vücuduna oranla oldukça kısa ama güçlü, patiler yuvarlaktır. Kıvrık kulakları ile tanınan bu ırk Amerika'da populer ilk on kedi arasında yer alır. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3996064
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • SATILIK SCOTTISH FOLD THREE COLOUR YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

    Scottish Fold Kedisi vücut yapısı itibariyle çok sevimli bir kedi cinsi olmakla ...

  • SON SCOTTİSH STRAİGHT YAVRU

    Kendi kedilerimin TORTİE renkli son scottish straight yavrusunu çok uygun ücrete ...

  • Blue Scottish fold dişi

    Kendi kedilerimin son scottish fold dişisini ücretli sahiplendiriyorum. İLETİŞİM ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.