SATILIK BRITTISH SHORTHAIR BLUE POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

SATILIK BRITTISH SHORTHAIR BLUE POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
SATILIK BRITTISH SHORTHAIR BLUE POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK BRITTISH SHORTHAIR BLUE POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK BRITTISH SHORTHAIR BLUE POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK BRITTISH SHORTHAIR BLUE POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK BRITTISH SHORTHAIR BLUE POINT YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
British kediler yemek fazla seçmez. Tabi ki bu demek değil 'masadan' kalan gıdayle beslenirler. Britishlerin artılarından biri de onların fazla konuşkan olmaması ve özelliklede mart aylarında deliler gibi bağırmamasıdır. Onların kısa, çok sık tüyleri uçmaz ve özel bakım istemez. Britishler çok asil kedilerdir, yetişkin olunca hiçbir zaman masalara ve dolaplara zıplamazlar. British Shorthair - güçlü sağlam sağlıklı kedilerdir. Genetik yetiştirmelerde fazlasıyla kullanılan çeşitli kedi cinsleri ve özenli seleksiyonlu çalışmaları bu özelliği sağlamlaştırdı. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #4000547
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Şimdi Kullanılabilir El Tamed Ocelot Kedi Ve Birçok Diğer.

    Şimdi Kullanılabilir El Tamed Ocelot Kedi Ve Birçok Diğer. El terbiye ve kalitel ...

  • British shorthair- scottish fold yavru kedi arıyorum.!!

    Meraba izmirde yaşıyorum british shorthair yada scottish fold yavru kedi arıyoru ...

  • İstanbul Şişli sfenks yavrular

    Birbirinden güzel sfenks yavrular bu fiyata kaçmaz . Sizde bu güzel kediciklere ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.