wc turka klozet taburesi ayaklığı - sağlıklı boşaltım için

wc turka klozet taburesi ayaklığı - sağlıklı boşaltım için

Konya / Selçuklu / Feritpaşa Mah.
65₺
 
Sağlıklı boşaltım için uygun olan pozisyon, çömelme pozisyonudur. Bu pozisyonda kalçalar karna doğru çekilmelidir. Bu sayede, karın boşluğunun kapasitesi büyük ölçüde kapatılır ve karın arası basıncı artar, bu da itim gücünü arttırır. Bu bilimsel gerçekler doğrultusunda Wc Turka klozet taburesini Tasarlayarak sağlığınıza fayda sağladık. Yetişkinler ve çocuklar için sağlam plastik klozet ayaklığı tabure. Klozet ayaklığı sayesinde klozetinizi alaturkaya çevirin.Klozet taburesi sağlam plastik üründen mamül ve kolay temizlenebilen ham maddeden imal edilmiştir. Türkiye'de üretilen bu klozet taburesi sağlıklı bir şekilde boşaltım sağlamayı amaçlamaktadır. Türkiye patent koruma tebliğine tabidir.

Wc Turka Klozet Taburesi Ölçüleri (Ayaklık ve genişlik)

Yükseklik : 22 CM

En Genişlik : 57 CM

İç Oval Genişlik : 37,5 CM

Ayak Yeri : 32 CM

İç Oval Derinlik : 19 CM

Alt Taban Genişlik : 37 CM

Barkod : 8698694770174

Renk : Sarı & Beyaz

Klozet taburesi wc turka orjinal ürün burada!

Klozetlerde (alafranga) normal çömelme pozisyonunda sağlıklı boşaltım için klozeti alaturka modeline çeviren klozet tabure ayaklığı wc turka marka orjinal patentli üründür..

Wc turka oturma şekilleri

Patended Design Ergonomik Tasarım Doğal Duruşa Yardımcı Olur. Hızlı ve Rahat Kolon Açmak İçin İdealdir. Özellikler Güçlü ve Dayanıklı Bütün Klozetlere uyumlu Doktor tavsiyeli, Aile dostu Sağlık Sorunlarınıza Yardımcı Kabızlık, Şişkinlik, Hemoroid ve Ikınma IBS (İrritabl Bağırsak Sendromu) Taban ve Mesane Sorunları

Bunun sebebinin puborectalis kası olduğu düşünülmektedir. Bu kas, aşağıda görülmektedir: Bu kas, dışkının atıldığı rektum için bir sapan görevi görmektedir. Modern çağda yapıldığı gibi klozete oturduğunuz zaman, rektumu tutan yay gevşer; ancak sadece kısmen... Çömelme pozisyonunda ise bu yay tamamen gevşer ve bağırsak hareketleri çok daha kolay gerçekleşir. Önerilen, ana görselde gösterildiği gibi diz ile vücut ekseni arasında yaklaşık 35 derecelik bir açı olacak şekilde çömelmektir.

Wc Turka Klozet Taburesi - Klozet yükseltici ayaklığı - Luxwares
  • #4435686
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ev eşyaları
  3. Mobilya, Dekorasyon
  4. Konya
  5. Selçuklu
  6. Feritpaşa Mah.
  • İkili sedir loca

    yukseklık 87 genıslık 120 oturum 50 ozel olculu yapıır toplubalımlarda ın ...

  • Satılık sedir loca tipi

    120 genıslık en 56 ukseklık 87 oturum 56 ozel olculu yapılır ank sıt ...

  • loca tipi sedir imalatı

    GENISLIK 120 EN 56 YUKSEKLIK 87 OTURUM 50 RENNK SECENEGIMIZ VARDIR AY ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.