namaz vakitlerini gösteren dijital cami saati, büyük boy kumandalı 37cm - 57cm

namaz vakitlerini gösteren dijital cami saati, büyük boy kumandalı 37cm - 57cm

Konya / Selçuklu / Feritpaşa Mah.
275₺
  • 275₺
    Konya / Selçuklu / Feritpaşa Mah.
  • Alışveriş / Saat

  • namaz vakitlerini gösteren dijital cami saati, büyük boy kumandalı 37cm - 57cm
  • İlan no#4426168
 
Uzaktan Kumandalıdır. Dijital Cami Saati Kolay Ayarlama imkanı sunar.(Diğer Saatler Kumandalı değildir) -Kapıda teslimatta nakit ödemeli alışveriş için en uygun fiyatlar Tistok.com'da.

TÜRK MALI ( ÜRETİM YERİ TÜRKİYE DİR ).

YENİ NAMAZ VAKİTLERİ İLE UYUMLUDUR - 2016

Dünyanın neresinde ve yılın hangi gününde olursanız olun İmsak, Güneş, Öğle, İkindi, Akşam ve Yatsı vakitlerini görüntüler Cami Saati, T.C. Diyanet İşleri Başkanlığının vermiş olduğu vakitlerle uyumludur. Bulunduğunuz yerin enlem ve boylamını girebilme imkanı sağlar.

Cami Saati, Böylece bulunduğunuz yere ait namaz vakitlerini doğru olarak görüntüler. Cami İmsakiyesi,Türkiye’deki 81 ilin namaz vakitleri o ile ait plaka kodu girilerek görüntülenebilir. Dijital namaz imsakiyesi, İl merkezi dışında yaşayanlar enlem ve boylam girebilecekleri gibi bağlı bulunduğu ile ait plaka kodu ile birlikte dakika farkını girebilirler.

Dijital namaz saati, Saat ve tarihi gösterir. Dijital namaz vakitlerini gösteren saat, İleri ve geri saat uygulamalarını otomatik olarak ayarlar. (Mart ve Ekim aylarının son Pazar günleri). Cami Saati, Düşük miktarda güç tüketir (5 Watt). Cami Saati, 220 Volt AC ile çalışır.

Elektrik kesilmesi anında ayarların kaybolmaması ve cihazın çalışmaya devam edebilmesi için pil desteği mevcuttur.cami market Cami Saati, Camiler için estetik olarak tasarlanmıştır,estetiktir,kaliteli malzemelerden üretilmiştir.

İmamların ve Din görevlilerin en çok tercih ettiği vakitmatik cami saatidir 2 yıl üretici firma garantisi altındadır. Uzaktan Kumandalı Dijital cami saati Ücretsiz Kargo

37×57 cm Ebat , 2 Yıl Garanti, Diyanet Uyumlu, Estetik, Dünyanın neresinde ve yılın hangi gününde olursanız olun İmsak, Güneş, Öğle, İkindi, Akşam ve Yatsı vakitlerini görüntüler.

ÜCRETSİZ KARGO - KUMANDALI - 2 YIL GARANTİLİ - CAMİLER İÇİN EZAN VAKTİ GÖSTEREN DİJİTAL LED SAAT.

diyanet ezan vakitleri, ezam vakitleri, ezan okuyan namaz vakitleri, namaz vakitleri vakitçi, ezan vakitlerı, ücretsiz namaz vakitleri, cami namaz vakitleri saati, namaz vakitlerini gösteren dijital saat, namaz vakitlerini gösteren saat​
  • #4426168
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Saat
  3. Konya
  4. Selçuklu
  5. Feritpaşa Mah.
  • Orjinal D&G taraftar saat

    Orijinal D&G saat. Akrep yelkovan sarı kirmizidir çok temiz alicisina şimdiden h ...

  • Erkek kombinler kol saati

    Orijinal erkek kombin kol saati SPECTRUM marka yanında hediyesi ile gönderilmek ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.