TAVUK ÇADIR KÜMES KURULUMU

TAVUK ÇADIR KÜMES KURULUMU

Balıkesir / Dursunbey / Büyükakçaalan Köyü
Ãœcretsiz
  • Ãœcretsiz
    Balıkesir / Dursunbey / Büyükakçaalan Köyü
  • Hayvanlar alemi / Kümes hayvanları / Tavuk ilanları

  • TAVUK ÇADIR KÃœMES KURULUMU
  • Ä°lan no#4525585
  • Kimden Ãœreticiden
  • Cinsiyet DiÅŸi
  • Yaşı Bilmiyorum
  • Toplu satış Yapılır
 
Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar fiyatları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı ver Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar fiyatları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı ver Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı
ÇADIR  TAVUK - KÜMES KURULUMU

       BALKÜMES işletmesi olarak 25 yıllık tecrübemiz ve ülke geneli %98 lik müşteri memnuniyetimizle; siz müşterilerimiz ile çıktığımız bu güvenli ve kaliteli yolculukta sunduğumuz hizmetler arasında ÇADIRTAVUKKÜMES kurulumlar ımızda mevcuttur. 

   Çadır_Tavuk Kümes=Kurulumu yaptı rmak isteyen yeni girişimci ve üreticilerimizin bulunduğu bölge ve iklim şartları göz önünde bulundurularak, talep ettikleri doğal köyyumurtatavuğu sayısına uygun ebatlarda, tavuk sağlığına ve yaşam kalitesine uygun standartlarda, en uygun fiyata – en kaliteli malzemelerden, uzman ekiplerimiz tarafından alan keşfi ardından bir gün içerisinde kurulumu gerçekleşen en iyi çadır kümesleri BALKÜMES fir ması olarak biz kuruyoruz. 

    SalmaTavukçuluk / gezentavuk kri terlerine uygun olarak kurduğumuz çadırlarımız 10 yıl, demirleri ise 15 yıl garanti kapsamındadır. Nakliyesi ve kurulumu ülke genelinde ücretsizdir. 

    'SALMATAVUKÇULUK ve doÄŸalyumurta  üretimi için kurduÄŸumuz çadır kümeslerimiz ter bezi, izolasyon maddesi ve çadır bezi /brandası olmak üzere 3 katmandan oluÅŸmaktadır. Çadırtavukkümesi ku rulumlarımızda nemi ve rutubeti önleyecek malzemelerin yanı sıra su geçirmez 1. sınıf branda kullanılmaktadır. Profil boru kalınlıkları da alanın iklim ve hava koÅŸullarına göre deÄŸiÅŸkenlik göstermektedir. Sürekli tavuk saÄŸlığını ön planda tutan ve buna yönelik çalışmalar yapan iÅŸletmemizin kurduÄŸu çadırtavukkümesler; tünel çadır ve makaslı çadır olacak ÅŸekilde müşteri talebi doÄŸrultusunda deÄŸiÅŸmektedir. Tünel çadır kümeslerimizin yüksekliÄŸi 2.5 mt. , makaslı çadır kümeslerimizin yüksekliÄŸi ise 3.5 mt dir. Çadır kümes kurulumlarımızd a yeterli miktarda galvaniz manuel yemlik ve otomatik nipel – galvaniz boru geçgili suluk sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca havalandırma fanları mevcuttur. Terleme yapmayan ve ısı yalıtımlı çadırtavukkümesleri ià §in müşteri talebi doÄŸrultusunda ekstra havalandırma bacası- ilave kapı veya yarkatavuk çıkışı ilaveleri yapılabilmektedir. 

       En küçük çadırtavuk kümesimiz 70m2 dir ve 500 YARKATAVUK için yeterlidir. 7X10 mt. Ebatlarında sunulmak ve 70 m2 nin katları olacak şekilde kurulumu gerçekleşmektedir. Çadırkümeskurul umu, köyyumurtatavuğu yarkasatışı  hizmetlerini yapan firmamız ekonomik fiyatlarıyla da üretici farkını her zaman yansıtmakta ve ortaya koymaktadır. 

     Çadırkümeskurulumu yaptığımız üreticilerimize ihtiyaçları doÄŸrultusunda yumurta verimi yüksek- saÄŸlıklı – 1. saf kan ATAKS, LOHMAN,TÄ°NTED, ÇİL PLEYMUT, SUSSEX, AUSTRALORP, STAR GOMES gibi yumurta ve kombine ırk YARKASATIÅžI yılın 12 ayı boyunca; civciv ve hindipalazı satÄ ±ÅŸlarımız ise Nisan-Mayıs aylarında devam etmektedir.

YARKASATIŞI, YARKAFİYA TLARI, YARKATAVUKFİYATLARI’ GEZENTA VUKFİYATLARI. ‘KÖYTAVUĞUFİYATLARI , ATAKSTAVUKFİYATLARI, CANLITAVUKFİY ATLARI, TAVUKSATIŞI

hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için haftanın 7 günü 08:00/22:00 saatleri arasında BALKÜMES müşteri hizmetleri birimimizi arayarak uzman temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

    1999 yılından bugüne kadar kendi kümeslerimizde büyüttüğümüz yarka ve yumurtaya başlayan tavuk satışlarımızla, ofis sistemi odaklı çalışma ve gençleştirme kampanyası ile ülkemizde ilk ve tek işletme olarak siz yeni girişimci /müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken aynı zamanda kendi yumurta pazarını oluşturamayan müşterilerimize de yumurta satış desteği vermekteyiz.

    BALLI KAZANÇ İÇİN BALKÜMES TEK SEÇİM! sloganımızla tüm üretici ve müşterilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlar dileriz.

     Daha geniş, detaylı ve sektörümüze özel bilgi edinmek isteyen siz değerli müşteri ve üreticilerimizin linki tıklamaları menfaatlerine olacaktır !!!.

www.balkumes.com.tr

054239060 20
  • #4525585
  • MEGA Foto
  • KarşılaÅŸtır
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
  1. Hayvanlar alemi
  2. Kümes hayvanları
  3. Tavuk ilanları
  4. Balıkesir
  5. Dursunbey
  6. Büyükakçaalan Köyü
  • PÄ°YASANIN EN Ä°YÄ° MAVÄ° YEŞİL YUMURTACILARI

    TAMAMEN SAFKAN ORİJİNAL GENETİĞİ BOZULMAMIŞ DAMİZLİKLARİMİZA AİT KULUÇKALIK YUMU ...

  • ATAKS YARKA SATIÅžI

    ATAK­-S Yumurta tavuğu besicilerinin tercih edebileceği bir çok tavuk ırkı ...

  • TAVUK ÇADIRI KURULUMU

    ÇADIR TAVUK KÜMES KURULUMU BALKÜMES işletmesi olarak 25 yıllık tecrübemi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.