scottish fold satılık kedi yavruları

scottish fold satılık kedi yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
  • 1₺
    İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Kedi ilanları

  • scottish fold satılık kedi yavruları
  • İlan no#4479871
  • Kimden Sahibinden
  • Kedi ırkı Scottish fold
  • Kedinin cinsiyeti Dişi ve Erkek
  • Kedi yaşı 0-3 Aylık
 
Scottish fold ad_hayvan_kimlere_uygun Çelebi Mah. kedi ilanları Aşılı Scottish fold Scottish fold Dişi ve Erkek kedi
2 aylık scottish fold yavrularımız, aşı karneleri ve pasaportlu ücretli sahiplendirilecektir.

Scottish Fold Karakteri :

Scottish Fold karakteri itibariyle; akıllı, sakin, uysal ve cana yakın bir kedidir. Sevimli yüzüne eşlik eden yumuşak, melodik ses tonu onu görenlerde sevme isteği uyandırır.

Scottish Fold Kedisi, İnsanlarla ilişkileri son derece iyi olan çok sempatik bir kedi cinsidir. Kısa sürede bulunduğu ortama uyum sağlar. Onu yetiştirmek çok kolaydır ve ailede herkese sevecen yaklaşır, kendini sevdirir. Ancak sahibini kendisi seçer. Sahibiyle oyun oynamaktan çok hoşlanan Scottish Fold Kedisi, kendine atılan bir oyuncağı bir köpek gibi yakalar ve geri getirir. Scottish Fold sahipleri, bu şekilde karşılıklı olarak kendileriyle oynayan kedilerinin bu özelliğinden çok memnundurlar. Scottish Fold Kedileri, kendi başlarına kaldıkları zamanlarda dahi sıkılmazlar ve oyun oynarak vakit geçirirler. Kedilerine ilgi göstermeye ve oyun oynamaya fazla vakit ayıramayan sahipler için, Scottish Fold Kedisine bol bol oyuncak temin etmek akıllıca olacaktır.Zeki ve uyumlu olan Scottish Fold Kedileri, kolay öğrenirler ve kurallara uymakta güçlük çekmezler. Yavru Scottish Fold Kedilerini eğitmek çok kolaydır. Yaramazlık yapmayan Scottish Fold Kedileri, evdeki eşyalara da zarar vermezler. Bu sebeple titiz ev sahipleri tarafından bakılmaya uygun bir kedi cinsi haline gelmişlerdir. Özellikle yavruyken evdeki perdelere tırmanan, masalara çıkan, eşyaları düşürüp kırabilen diğer kedilerin aksine, Scottish Fold yavruları bu tür yaramazlıklar yapmazlar ve sahiplerine zorluk çıkarmazlar. Önüne küçük bir top atmak, çoğu zaman enerjisini boşaltması için yeterli olacaktır.

Scottish Fold Kedileri, okşanmaktan büyük keyif alsalarda, kucağa alınmak onlara göre değildir. Hafif dairesel haraketlerle masaj yaparak, Scottish Fold Kedisini mest etmek işten bile değildir.

Tüy bakımları; kısa tüylü olanlarda, ”Longhair Scottish Fold” diye anılan uzun tüylü Scottish Fold Kedilerine oranla çok daha kolaydır. Haftada iki kere tüylerini taramak yeterli olacak ve onu mutlu edecektir. Tüy tarama ve tırnak kesme gibi bakım işlemlerinin, yavruyken yapılmaya başlanması ve böylece bu duruma alıştırılması, ileride sahipleri ve Scottish Fold Kedisi için, bu seansların kolay hatta zevkli geçmesini sağlayacaktır.

Sessiz ve tam anlamıyla evcimen bir kedi olan Scottish Fold Kedisi, insanlarla olduğu kadar diğer ev hayvanlarıyla da iyi geçinir ve onlarla arkadaşlık kurmaktan keyif alır. Aynı zamanda Scottish Fold Kedisi özellikleri açısından, diğer kedi akrabaları gibi iyi bir avcıdır ve gerektiğinde bu yönünü kullanır. Hem ev hem de bahçe içinde rahatlıkla bakabileceğiniz bir kedi türüdür.

Geç ergenliğe giren Scottish Fold Kedisi, (dişilerde yaklaşık sekiz aylıkken) dik kulaklı kedilerle, genellikle British Shorthair kedisi ile çiftleştirilir ve doğan yavrularına ilgi ve şefkat gösterir.

Scottish Fold Kedisi vücut yapısı itibariyle çok sevimli bir kedi cinsi olmakla beraber iyi huylu ve kolay iletişim kurabilen karakter yapısıyla gönüllere taht kurar. Kendilerine özgü oturuş stilleri olan Scottish Fold Kedileri, onları bu halleriyle gören kedi severlerin gülümsemesine neden olurlar. Scottish Fold Kedisi sahiplerinin, çok şanslı kedi severlerler olduklarını söyleyebiliriz.

Yavru bilgileri :

0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4479871
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • british shorthair satılık kedi yavruları

    2 aylık british shorthair kedi yavrularımız aşı karneleri ve pasaportları ile üc ...

  • erkek iran kedisi olanlar ulaşsın

    Erkek iran kedisi olupta ciftlestirmek isteyenler istanbul da olanlar 0530245837 ...

  • Yavru Kedi

    3 aylık 5 tane yavru kedi Rus isimleride var... ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.