british shorthair satılık kedi yavruları

british shorthair satılık kedi yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
  • 1₺
    İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Kedi ilanları

  • british shorthair satılık kedi yavruları
  • İlan no#4479870
  • Kimden Sahibinden
  • Kedi ırkı British shorthair
  • Kedinin cinsiyeti Dişi ve Erkek
  • Kedi yaşı 0-3 Aylık
 
British shorthair Dişi ve Erkek kedi Dişi ve Erkek Sahibinden Çelebi Mah. British shorthair Sahibinden Çelebi Mah. British shorthair Dişi ve Erkek Çelebi Mah.
2 aylık british shorthair kedi yavrularımız aşı karneleri ve pasaportları ile ücretli sahiplendirilecektirler.

Irk Fiziksel Özellikleri :

Gülüyor gibi yüz ifadesi, tüylerinin yoğun ve peluş gibi olması belirgin özelliğidir. Kulakları ne uzun ne kısa fakat uçları yuvarlaktır. Kısa kulaklı olanlar Scotish fold olarak adlandırılan farklı bir ırktır. Dairevi Yuvarlak kafa, burun yayvan ve ortadadır. iri gözleri yuvarlak ve bakır renginden altın rengine kadar olan tonları dikkat çekmektedir. En çok yaygın olan rengi ingiliz mavisi denilen gri olarak gördüğümüz renktir. Noktalı ve Çift renkleri olduğu gibi siyah, beyaz, mavi, krem, duman, tekir ve kızıl renkleri mevcuttur. rengine bakıp bu ingiliz kedisi değildir demeyin. Sizi yanıltacak kadar çok renk seçeneği mevcut.Tam sıkmalık yanakları belirgin bir kedidir. Erkekler daha iri olup yetişkinler 5-10 kg arasındadır. Genel ömürleri 15-20 yıl arasındadır. Obesiteye çok yatkın oldukları için mutlaka ölçülü beslenmelidirler. Kızıl, beyaz, mavi, siyah, krem, vizon duman, lekeli ve çift renklileri mevcuttur. En popular olan düz mavi klasik renktir.

Tarihçe-Köken

1. yüzyılda romalılar tarafından işgal edilen ingiltere’ye mısırdan gelen kedilerin ataları olduğu düşünülmektedir. İngiltere bilinen en eski kökenli ve en popüler ırktır. 19. Yüzyıl sonlarında kedi gösterileri ile dünyaya tanıtılmıştır. İngiltere’deki bugün bu kediler Amerika’daki kardeşlerinin aksine renklerine göre ayrılar ve her renk ayrı bir ırk olarak kabul edilir. Lewis Carroll’un eseri Alice harikalar diyarındaki Cheshire’ın kedisi karakteri ile de ün kazanmıştır.

Karakteristik Özellikleri

British Shorthair İngiliz Kedisi Uyumlu ve dayanıklı bir kedidir. Çocuklar çanta yapıp gezdirsin sesini çıkarmaz. (Yapmasınlar tabiki) Saldırganlıkları çok nadirdir. Tam bir şehir kedisi olup, ev içi yaşama uyumlu, sokağa merağı olmayan kedilerdir. Belirgin olarak ilgi meraklısı değildirler. Oyun oynamak istediklerini açıkça belirtirler. Kucakta taşınmayı, oturmayı sevmez, sahibinin yanına yatsın tamam. Çalışan aileler için sıkıntı çıkarmayacak, evde kendi kendine vakit geçirmeyi seven bir kedidir. Bazen morali bozuk oturur, ne oldu diye sorarsınız gözlerini kısıp açarak size cevap verir, takma kafaya herşey yolunda der gibi. Fare avcısı olarak düşünecekseniz avcılık yeteneklerinin zayıf olduğunu unutmayın. Ama ev içerisinde size saklanbaç teklifi yapabilir. saklanırsınız ve kesinlikle sizi bulacaktır. Sizin nerde acaba diye bakışınızı saklanıp bekler ve gruuvmiyov sesi ile sizi korkutabilir. Kovalanmak, tıpkı bir çocuk gibi hoşuna gider.

Yaşam Alanı ve Bakım

İsminden de anlaşılacağı üzere (shorthair) tüyler kısadır ve düğümlenmez. Kendi bakımlarını yapmayı çok severler. Yinede günlük olarak taranması önemlidir. Çok yalandıkları için tüy yumakları kusabilirler. Ne kadar fazla taranır ise o kadar tüy yutma azalır. Kedinizi yıkamak istiyorsanız mutlaka yavru zamanından yetişkinliğine kadar alıştırmalısınız. Özellikle sevildikten sonra üzerindeki insan kokusunu atmak için ön ayak parmaklarından başlayarak ve yüzü ile devam eden arka parmak uçlarından çıkan sıra ile yalanmasını izleyebilirsiniz.Tüylerinin karışık olmasından hoşlanmazlar. Yutulan tüyler için malt pastası kullanılmasını tavsiye ederiz. Kusarak değil dışkı yoluyla atılmasını sağlayacaktır. Beslenme konusunda sıkıntılı kediler değildirler. Mutfakta rafların üzerinde, çöp poşeti karıştırırken, kahvaltıda miyav miyav görme olasılığını çok düşüktür. Eve yabancı birisi geldiğinde yada gürültü olduğunda saklanabileceği güvenli bir alan oluşturmalısınız. Genelde gardorapları tercih ederler.

Yavru bilgileri :

0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4479870
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • erkek iran kedisi olanlar ulaşsın

    Erkek iran kedisi olupta ciftlestirmek isteyenler istanbul da olanlar 0530245837 ...

  • Yavru Kedi

    3 aylık 5 tane yavru kedi Rus isimleride var... ...

  • Kedimi satmak istiyorum

    Yavru kedilerimiz var 5 tane maddi durum sıkıntısından dolayi bakamiyoruz 3 ayli ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.