satılık maltese terrier

satılık maltese terrier

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
köpek ilanlari Çelebi Mah. Maltese terrier köpek Güzelbahçe Çelebi Mah. Maltese terrier ilanları Çelebi Mah. köpek ilanı ver Maltese terrier Sahibinden Çelebi Mah.
0534 688 3548 Telefon numaramızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYU SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

.. . .. *** ** * *... .. *** ** * * ... .. *** ** * * ... .. *** ** * * ... .. *** ** * *

Maltese Terrier Özellikleri ve Bakımı :

Sağlam bir yapısı bulunan ipek şeklinde tüyleri olan köpek cinsidir.Altta bir ekstra olarak kürk yoktur ve tüyleri kıvırcık şekilde olmaması nedeniyle taranması daha kolaydır.Kürkünün uzunluğu 25 cm’e kadar uzayabilmektedir.Genelde rengi beyazdır.Kulakları uzun olmasına rağmen düşük kuyruğunda ise sıkı bir tüy vardır.Gözlerinin rengi koyu renkte ve gözlerinin kenarlarıda aynı şekildedir.Burun bölümü kafasının neredeyse üçte birini kapsamaktadır.Vücudu ile sırtı denge içersindedir.Karakter açısından oldukça canlı bir durumdadır ve hayat dolusu bir köpektir.Sahibine çok nazik yapıda ve sadık bir şekildedir.Çok fazla eğitilebilirliği olan bir köpek olmasada iyi bir eğitim ve küçük ödüllerle ufak şeyler öğrenebilmektedir.Diğer hayvanlarla arası son derece iyidir.Farklı bir durum olduğunda havlar ve haber verir.

Maltese Terrier Özellikleri nedeniyle Apartmanda beslenmeye uygun bir köpektir.Ev içersinde olmasına rağmen hareket halinde gezerler.Özellikle parklara gitmekten yürüyüş yapmaktan mutluluk duyarlar.

Maltese Terrier Bakımı :

Yumuşak ama uzun bir kürkü olması nedeniyle hergün fırçalanması gerekmektedir.Gözleri ile ağızının bulunduğu kızım leke problemi yaşanmaması adına temizlenmesi gerekir.Kuru şampuan ile belirli zamanlarda yıkanabilmektedir.Kulaklarının temizliğine özen gösterilmeli ve uzamış tüyleri ise kısaltılması gerekmektedir.Başının üstün kısmında bulunan tüyleri toka ile toplanması gerekir.Maltese Terrier Tüy Döker mi? bu köpekler hemen hemen hiç tüy dökmeyen bir köpektir.

maltese terrier,satılık maltese terrier,satılık maltese terrier yavruları,satılık yavru köpekler maltese terrier,satılık maltese terrier yavru köpekler,maltese terrier köpeği
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4479426
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • French buldogg

    Safkan french buldogg sahiplendirilmeyi bekliyor 6 aylik asilari karnesi herseyi ...

  • chow chow paşa oğlumuza eş arıyoruz

    Paşa 1 buçuk yaşında ona aynı cinsinden olan eş arıyorum ...

  • french bulldog bebekler

    resimlerdeki french bulldog bebeklerimizin gunu gelen parazit uygulamaları yapıl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.