satılık shih-tzu yavruları

satılık shih-tzu yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Shih-Tzu yaş 0-3 Aylık Çırpan Mah. Shih-Tzu Çırpan Mah. köpek Shih-Tzu fiyatları Çırpan Mah. köpek ilanı
--- PET AÇIKLAMASI ---

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/1031077247***6 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*

Ev hayvanları ve çocuklarla iyi geçinirler. Havlama davranışını nadir gösterdiklerinden dolayı bekçi köpeği olmaya uygun değillerdir. Belirgin stop,çıkıntılı kafa tası belirgin özellikleridir. Alt köpek dişleri üst köpek dişlerinden daha uzundur ve ağız kısmı kısadır. Kuyruğu yüksek duruşlu olmalıdır; baş ve kuyruk orantısı vücuduna uygun olmalıdır.Tüylerin bir birine dolaşmasını engellemek için düzenli tımar ister; her gün tüyler taranmalı ve ayda bir profesyonel ellerde tımar edilmelidir. Yüzün etrafındaki tüylerin göz önüne gelmemesi için bir kurdela yada toka kullanılmalıdır. Daha kısa tüylü olanlar ise daha az traşa ihtiyaç duyarlar. Özel göz damlası gözlerini temiz tutmak için kullanılması gerekebilir. Tırnaklar aydan aya kesilmeli, yemekten sonra yüzü silinmeli, ve kulakları düzenli temizlenmelidir. 11-14 yıl arası ömürleri vardır.Tüyleri insan saçının özelliklerini gösterir. İki katmanlıdır. Beyj, siyah, beyaz ve kırmızı gibi bir çok renkte olabilir. Pekingese türünden kafasının üzerindeki topuz yoluyla ayırt edilebilir. İnsanlar gibi düzenli ve azar azar tüy dökerler.

Shih Tzu yada Shih Tzu Kou ( Chinese Lion Dog- Çin Aslan Köpeği, yüzü çiçeğe benzediği için Chrysanthemum -krizantem- Dog olarak da bilinir) Çince'de Aslan Köpek anlamına gelir. ve Budizm'e göre anlamını bu şekilde temsil eder. Kökeni Tibet'e ve 1600'lü yıllara kadar dayanır. Bu ırkın şimdiki hali 1800'lerde Çin'de Çin İmparatoru Dowager Cixi tarafından Pekingese ve Lhasa Apso cinslerinin melezlenmesi ile elde edilmiştir. Shih Tzu Kraliyet Köpeği olarak ünlenmiş ancak İngiliz askerlerinin 1860 yılında Yasak Şehri istila etmesiyle sayıları düşüşe geçmiştir. Bu tür var olmaya devam etmiştir ancak Lhasa Apso cinsinden farklı olarak algılanmamıştır; 1934 yılında ise daha küçük ve kısa burunlu cinsin orjinal ismini almasıyla farklı bir tür olarak anılmaya başlanmıştır. Amerikan Kennel Kulübü tarafından tanınması ise 1969 yılında olmuş ve o günden sonra popularitesi giderek artmıştır. Shih Tzu ırkıyla yapılan mezellerin de popularitesi git gide artmıştır.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435599
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık cavalier king charles yavruları

    --- PET AÇIKLAMASI --- Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bi ...

  • satılık teacup yorkshire terrier yavrular

    --- PET AÇIKLAMASI --- Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bi ...

  • golden yavrusu çorlu

    Corlu da oturmaktayim kendime amerin golden rottweiler yavru arıyorum fiyat a ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.