satılık teacup yorkshire terrier yavrular

satılık teacup yorkshire terrier yavrular

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
yaş 0-3 Aylık köpek Çırpan Mah. Aşılı Yorkshire terrier Çırpan Mah. köpek ilanları Yorkshire terrier 1 TL Çırpan Mah.
--- PET AÇIKLAMASI ---

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/1031077247***6 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*-*-*-*-**

Yorkshire terrier bakımı

Bakımı: Düzenli bakım gerekmektedir. Kırpılmış kürkünün günlük veya haftalık taranması ve fırçalanması gerekmektedir. Tepesindeki tüyler genellikle bir kurdele ile arkadan toplanır. Düzenli olarak dişlerinin temizlenmesi gerekmektedir. Bu cins yok denecek kadar az tüy dökmektedir.

Kökeni: Yorkie, Kuzey İngiltere’de fareleri yakalaması için geliştirilmiştir. Bu avcı köpekler, porsuk ve tilki yuvalarına girebilmekteydi. Bu cins oldukça eski bir cinstir ancak kökeni tam olarak bilinmemektedir. Bununla birlikte, Yorkshire’da yün fabrikalarında iş arayan İskoçlar, yanlarında Skye Teriyeri, Dandie Dinmont, Manchester Teriyeri, Maltese ve günümüzde nesli tükenmiş olan Clydesdale gibi çeşitli teriyer türlerini de getirmişlerdir. Daha sonra uzun tüylü Leeds Teriyeri gibi yerel türlerle bunlar çiftleştirilmişlerdir. Önceleri Yorkie, bugüne nazaran daha büyük bir hayvandı. Fakat yıllar içinde minyatürleştirilmiştir. Moda köpeği olmuşlardır. Kadınlar, bu köpekleri çantalarında ve kollarının altında taşımışlardır. 1885 yılında AKC tarafından tanınmıştır.

1984 yılında 2 Yorkshire Teriyerinden gelen genetik bir hata sonucu alacalı Yorkie dünyaya gelmiştir. Günümüzde alacalı köpekler, Biewer ya da Biewer Yorkie adı verilen ayrı bir cins olarak kabul edilmektedirler.

Yaşam Koşulları: Apartman yaşamı için uygun bir köpektir. Kapalı alanlarda oldukça hareketlidir. Bahçe olmadan da yapabilir. Soğuğa karşı hassastır. Ilık iklimleri tercih eder.

Egzersiz İhtiyacı: Bu hareketli köpeklerin günlük yürüyüşe çıkarılması gerekmektedir. Oyun, egzersiz ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayacak ancak diğer tüm cinlerde olduğunu yürüme içgüdüsünün yerini dolduramayacaktır. Günlük yürüyüşe çıkarılmayan köpeklerin davranış bozuklukları göster eğilimleri vardır. Köpeğiniz evinizin etrafında hızlı bir şekilde dolaşıyorsa, bu, daha fazla yürüyüşe ihtiyacı var demektir. Etrafı çitle çevrili, büyük bir bahçe gibi güvenli bir alanda tasmasız, serbestçe oyun oynamaktan da hoşlanır.

Yaşam Süresi: Yaklaşık 12-15 yıl

İngiltere'nin madencileri tarafından,tünellerdeki fareleri yakalamaları için Yorkshire'da yetiştirildiler.Ataları arasında

Skye terrieri, siyah-kahverengi oyuncak terrier, Dandie Dinmont ve Maltalı cinsler vardır.İlk kez 1870 yılında bir köpek şovunda ortaya çıktılar. Doğum süreçleri zordur bu sebeple veteriner gözetimi gerekmektedir,yavruları doğduklarında siyah tüylere sahiptirler 1 yıl sonra tüyler esas rengine kavuşur.

Diğer terrier ırkı köpekler gibi bu köpekte sahibine düşkün,yabancılara karşı soğukkanlıdır.Diğer hayvanlarla çok iyi anlaşamazlar.Oldukça cesuri,inatçı ve canlıdırlar.İnsana arkaşlık eden köpekler olarak oldukça popülerdirler.Apartman hayatına kolayca adapte olabilirler fakat dışarıda olmayı severler.Soğuk havalara karşı dayanıklı değillerdir kış aylarında dışarı çıktıklarında kıyafet giydirilmelidir.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435597
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • golden yavrusu çorlu

    Corlu da oturmaktayim kendime amerin golden rottweiler yavru arıyorum fiyat a ...

  • jack russel cinsi erkek köpeğime eş arıyorum alanya çevresi

    🙆 Jack Russel cinsi erkek köpeğime eş arıyorum. ...

  • beyaz rus finosu

    Kopegimi mecburiyetten satiyorum ona sahip aileleri bekliorum. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.