satılık golden retriever yavruları

satılık golden retriever yavruları

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Golden retriever Sahibinden İsmetiye Mah. Erkek Sahibinden İsmetiye Mah. Golden retriever İsmetiye Mah. Golden retriever yaş 0-3 Aylık
golden retriever,satılık golden retriever,satılık golden retriever yavruları

**Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

-*-*-0*-**- Golden Retriever köpekler Türkiye’de en fazla beslenen köpek ırklarından bir tanesidir.Kendisi bir av köpeğidir.Bu konumuzda sizlere Golden Retriever özellikleri, bakımı, ve nasıl bir köpektir? sorularının cevaplarını vereceğiz.

Golden Retriever çok fazla renk değişikliklerine sahip bir köpektir.Oldukca sağlam yapısı vardır.Dış tüyleri oldukça yoğun olduğu için su geçirmez.Ağız alanı oldukça iri yapıdadır.Gözlerinin rengi koyu renktedir ve gözlerinin kenarları ise kahverengi renktedir.Kulakları ise orta boyutta düşük yapıdadır.İnsanların Golden diye sadece tanımladığı Golden Retriever köpekler oldukça sevgi içinde olan bir köpektir.Zeki olması nedeniyle ve eğitime yakınlığı nedeniyle çok kolay eğitilebilmektedirler bunun içinde zaten çok fazla tercih edilir.Çok tatlı olması nedeniyle kızların çok sevdiği bir ırktır.Ailesine itaat eden süper bir aile köpeğidir desek daha doğru olur.Diğer köpeklerle arası oldukça iyidir.Golden cinsi köpek zaten koruma köpeği olarak alınmaması gerekir.Çünkü Köpeklerin içgüdüsel korumaları dışında herhangi bir koruma görevi yapmaz.Saldırganlık durumları yoktur fakat yabancı kişiler geldiğinde havlayarak tepki gösterebilirler.Ortalama 10-12 yıl kadar yaşarlar.

Bu Tip köpeğin söz dinleme alışkanlıkları sizi şaşırtabilir.Gerçektende söz dinleme konusunda efsane olmuş bir ırktır.Her zaman mutlu bir dost olarak yanınızda durmaktadır.Golden Retriever köpekler yarışmalarda büyük başarılar kazanan bir ırktır.Çok hareketli olması ve komutları çok kolay kapması nedeniyle her yarışmada hemen hemen başarılı olurlar.İz sürme ve avı getirme sadece bu köpeğin özelliklerinden birkaçıdır.Tıpkı Labrador gibi Goldenlerde yüzme konusunda oldukça heveslilerdir ve yüzmek isterler.

Golden Retriever özellikleri ile uyumlu olarak ev ve bahçe için uygundur.Apartmanda beslemek isteyenler içinde oldukça uygun bir ırk olarak kendini gösterir.Apartmanda yaşayanlar için bu köpeğin tek sorunu cok fazla tüy dökmesidir denilebilir.Egzersiz ihtiyacı olarak günlük olarak ilgi alaka ister.Top ile ve şunu bunu getir komutlarında çok başarıdırlar.Çok hızlı şekilde kilo alabilir o nedenle dikkat edilmesi gerekmekte.

Bakım olarak hergün tüylerini düzenli olarak taramak gerekmektedir.Mevsim değişimlerinde tüy dökmektedir.Golden Retriever Kökeni olarak İngiltere dayanan bir ırktır.İngilterede ve birçok ülkede en fazla sevilen popüler köpeklerin başında Goldenler gelmektedir.İtaat konusunda oldukça başarılı olması bunu en fazla popüler bir köpek haline getirmiştir.Kuş konusunda çok başarılıdır çok özel bir kuş avcısıdır.İnsanı memnun etmek için elinden geleni yapan bir köpektir.

Golden boyu ve kilo açısından şöyledir:

Yükseklik Erkekde 56 – 61 cm

Yükseklik Dişide 51 – 56 cm

Kilo Erkekde 27 – 36 Kg

Kilo Dişide 25 – 32 Kg
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4421810
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • satılık samoyed yavruları

    samoyed yavruları,samoyed,satılık samoyed,satılık samoyed yavruları,samoyed yavr ...

  • satılık yorkshire terrier yavruları

    yorkshire terrier yavruları,teacup yorkshire terrier,satılık yorkshire terrier ...

  • satılık alman kurdu yavruları

    alman kurdu,alman kurdu yavruları,satılık alman çoban köpeği,satılık alman kurdu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.