satılık fransız bulldog yavruları

satılık fransız bulldog yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
French bulldog yaş 0-3 Aylık Aşılı French bulldog French bulldog yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek fiyatları French bulldog Sahibinden Çelebi Mah. French bulldog Çelebi Mah.
Fransız (French) Bulldog Cinsi

Diğer ev hayvanları ve köpeklerle olmayı severler. Çocuklarla iyi anlaşırlar, adaptasyon kolaylığı olan, iyi birer arkadaştırlar. Bazı Fransız Bulldogları yabancılara temkinli yaklaşır ancak çoğu herkesle iyi geçinir. Horlama yada salya akıtma davranışı gösterebilirler. Yayvan kafası, yuvarlak kulakları, sivri;dikkat çekici yarasa kulakları vardır. Kısa bacak ve kuyrukları, çembersel göğüsleri, sıkı ve kaslı vücudu vardır. Baktığınızda aktif, akıllı, sağlam kemikli kaslı, düz tüyleri olan, sıkı; küçük yada orta yapılı bir köpek görürsünüz. Açıkgözlü, meraklı ve ilgilidir. Fransız (French) Bulldog Eğitimi

Sıkı bir eğitim önemlidir. Eğiticinin ses tonu çok önemlidir ve uygun ses tonu olduğunda eğitim çok kolay olur. Basit hareketleri öğrenmek onlar için kolaydır ancak bazen inatçı olabilirler.

Fransız (French) Bulldog Bakımı

Fransız Bulldoglar tüy dökerken kauçuk fırçayla taranmalıdır. Kuyruk ve yüz kıvrımlarına özel losyon sürülmeli böylelikle temizlikleri sağlanmalıdır. Hafif fırçalama ve diş macunu kullanılmalıdır. Fransız Bulldogların bir çoğu yüzemez ve sıcak havaya karşı hassasiyetleri vardır.

Fransız (French) Bulldog Karakter Yapısı

Sevecen, akıllı, hassas, basit ve korkusuzdur. Vefalı olması ile bilinir; yüzü kızgın gibi görünür ancak aksine mutlu bir karakteri vardır. İhmal edildiklerinde davranış bozuklukları gösterebilirler sahipleriyle geçirdikleri zamanlarda çok mutlu olurlar. Fransız Bulldogları aktif, oyunsever ancak çok fazla gürültücü değildir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4506229
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • beagle yavruları

    Beagle köpek ülkemizde tercih edilen ırklardan bir tanesi.Bu konumuzda sizlere b ...

  • ÇOK ŞİRİN FRANSIZ BULLDOG BEBEKLERİMİZ

    İZMİR,DE HER BİRİ SAĞLIK VE SAFKAN IRK GARANTİLİ VETERİNER KONTROLLERİ YAPILMIŞ ...

  • saf ırk 4 aylık golden

    Çok zeki ve uysal bir köpek. Apartmanda beslemek için uygun. Tuvalet eğitimi var ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.