satılık chihuahua yavruları

satılık chihuahua yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Atatürk Mah.
1₺
 
köpek ilanlari Atatürk Mah. köpek Chihuahua fiyatları Atatürk Mah. Chihuahua ilanları Chihuahua köpek Güzelbahçe Chihuahua Sahibinden Atatürk Mah.
Chihuahua iyi bir eşlik köpeğidir. Cesur, hayat dolu, kibirli ve atılgan bu köpek verdiği sevginin karşılığını ister. Çevik oluşu ayak altında kalmadan seri manevralar yapmasına imkan verir. İnatçıdır ve kıskanacak kadar ailesine bağlanır. Sahiplerinin yüzlerini yalamaktan hoşlanırlar. Sahibi dışında yabancılara şüpheci yaklaşır. Yabancılar varken her adımında sahibini takip eder ve ona yakın olmak ister. Bazıları için eğitimi biraz zor olsa da zeki, öğrenmeye açık ve pozitif pekiştirmeye dayanan kibar bir eğitime iyi yanıt verir. Bu ırk, kızdırılırsa çocukları ısırmayı seçebilir. Sonuçta kaçamayacak kadar küçüktür. Chihuahua savunma için keskin dişlerine güvenmek zorundadır. Kısaca bir çocuk köpeği değildir. Gürültücü bir köpektir ve tuvalet eğitimi biraz sabır isteyebilir. Diğer köpeklerden hoşlanmama eğilimi vardır; hatta Chihuahualar kendi ırklarını diğerlerinden ayırabilir. Yine de çok iyi sosyalleştirilmiş bir Chihuahua her ırktan köpekle anlaşabilir. Soğuktan etkilenen bir köpektir; serin havalarda bir kazak giydirilmesi faydalıdır. Apartman hayatı için uygundur. Bu şirin küçük köpekleri kucakta taşımak çok kolay olsa da düzenli olarak yürütülürse çok daha sağlıklı ve zinde olacaklardır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4516720
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Atatürk Mah.
  • satılık boxer yavruları

    Boxer Cinsi Köpek Bakımı ve Özellikleri Boxer, yapılan araştırmalar sonucunda a ...

  • satılık cane corsa yavrular

    Cane Corso İtaliano köpeği sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat sürebilmesi için he ...

  • GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI

    GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI MÜKEMMEL KALİTEYE SAHİP , BİRBİRİNDEN SEVİMLİ ÇOK ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.